İşte Benim Stilim'de Bahar Candan'dan şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 08:56

'İşte Benim Stilim' yarışmasında bu hafta elenen isimler dünkü bölümde belli oldu. Konseptiyle jüriden övgü toplayan Simay, 10 bin TL'lik çeki almaya hak kazandı. Sıra elemeye gelince ise büyük bir şok yaşandı. İşte Benim Stilim'in adından en çok söz ettiren ismi Bahar Candan, potaya kalmayı yediremeyince elenmek istedi. İşte Benim Stilim'den elenen isimlerden biri Bahar Candan oldu.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim dün haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Moda programında bu hafta final gününün konsepti 'Anneler Günü'ydü. Yarışmacılar her haftanın konseptine uygun olarak kombinledikleri kıyafetleri ile puan alıyor. Eleme potasına giren Bahar Candan ismini duyunca çılgına döndü. Jüriye 'Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz?' deyip ağlamaya başladı. İşte Benim Stilim'de elenen isim Bahar Candan oldu.

Bahar Candan elendiğini duyunca; 'Yani siz değil ben kendimi eliyorum' dedi. Kemal Doğulu da; 'Biz seni zaten önceden elemiştik' diye yanıt verdi.İşte Benim Stilim'de elenen bir diğer isim ise Vefa Alizade oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!