İşte Benim Stilim’in Yeni Jüri Üyeleri Kimler?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’in Yeni Jüri Üyeleri Kimler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 20:41

İşte Benim Stilim’in yeni jüri üyeleri kimler? İşte Benim Stilim ailesine katılan isimler kimler? Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu İşte Benim Stilim yeni sezonunda olmayacak. Peki Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yerine gelecek isimler kimler? Ekranların sevilen programı İşte Benim Stilim ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz!

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği ekranların en tarz yarışması İşte Benim Stilim’in sevilen iki jürisi Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun ayrılmasının ardından yerlerine gelecek isimler belli oldu!

Televizyon ekranlarının sevilen moda yarışmasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Nur Yerlitaş’ın ardından geçtiğimiz günlerde Kemal Doğulu da jüri üyeliğinden ayrılacağı açıklanmıştı. Yarışmada yeni sezonda yer almayacak olan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yerine kimlerin geleceği merak konusuydu. Ayrılan jüri üyelerinin yerine geçecek isimler belli oldu. Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yerine kadroya Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı alınacak.

Öykü Serter sunuculuğunda yeni sezona adım adım yaklaşan moda yarışması, ilk sezondan itibaren milyonlarca kişinin severek izlediği yarışmalardan biri. Tarzıyla olduğu kadar tartışmalarıyla da en çok konuşulan yarışmalardan biri olan yarışmada geçtiğimiz günlerde üzücü bir gelişme yaşanmıştı. İzleyiciler Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yarışmada kadro dışı kaldığı haberi ile sarsılmıştı. Nur Yerlitaş kendi isteği ile, Kemal Doğulu ise İşte Benim Stilim yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda yeni sezonda yer almayacaklar.

Haberin Devamı

Bu gelişmenin ardından yarışmanın yeni sezonunda ayrılan jüri üyelerinin yerine kadroya katılacak yeni isimler belli oldu. Buna  göre Kemal Doğulu’nun yerine Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş’ın yerine ise Neslihan Yargıcı yeni sezonda ekranlarda yer alacak.

Böylece sevilen moda yarışmasının yeni sezon jüri üye koltuğunda Hakan Akkaya, İvana Sert, Neslihan Yargıc ve Uğurkan Erez yer alacak. Geçtiğimiz gün yarışmanın tanıtımı için bir araya gelen jüri üyeleri kendi  sosyal medya hesaplarından birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaştı.

İşte Benim Stilim’in Yeni Jüri Üyeleri Kimler

HAKAN AKKAYA KİMDİR?

1999 yılından bu yana moda tasarımı yapan Hakan Akkaya; Bilkent Üniversitesi Mimarlık bölümünden 2. yılında ayrılıp İstasyon Sanat akademisinde Moda Tasarımı eğitimi aldı. 2008 - 2009 yılları arası ALTINYILDIZ / FABRİKA’da, 2005’ten 2008’e SARAR’da, 2002 - 2005 yılları arası ise BOYNER’de Tasarım Departmanı Yöneticiliği yaptı. 1999 - 2002 yılları arasında ise BATİK’te - Genel Müdür Asistanı ve Tasarım görevlerinde bulundu.

Haberin Devamı

Mayıs 2010’da Nişantaşı’nda kendi ofisini açarak, HAKAN AKKAYA markasıyla kadın ve erkek giyiminde kişiye özel tasarımlar hazırlayan Akkaya, aynı zamanda pret-a-porter ürünler de tasarlıyor.

İşte Benim Stilim’in Yeni Jüri Üyeleri Kimler

NESLİHAN YARGICI KİMDİR?

1952’de doğdu. Kısa süren modellik kariyerinin ardından moda dünyasına adım attı. 80’li yılların sonunda popüler olan tiyatroda defile modasını başlattı. 90’lı yıllarda kariyeri kadar, düzenlediği çılgın partilerle de basının gündeminde kaldı, siyahların kadını olarak anıldı. Atıf Yılmaz’ın yönettiği 1988 yapımı Arkadaşım Şeytan’ın kostümlerini tasarladı. 90’lı yıllarda patlayan Türk pop müzik sanatçılarına imaj danışmanlığı yaptı, Sertab Erener’in çıkış parçası Sakin Ol’un klibinde oynadı. Kanal 6’da Beni Baştan Yarat isimli bir programın sunuculuğunu yapan tasarımcı, 1996 yılında modayı bıraktığını açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!