İrem Derici 29 yaşına girdi! İrem Derici kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici 29 yaşına girdi İrem Derici kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 16:17

Ünlü şarkıcı İrem Derici 29 yaşına girdi. Derici, 29. yaş gününü sosyal medyada kutladı. İrem Derici instagram hesabından çocukluk fotoğraflarından oluşan bir kolaj yayınladı. Peki; İrem Derici kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı İrem Derici 29'uncu yaşını sosyal medyada kutladı. Güzel şarkıcı doğum günü nedeniyle  Instagram hesabından çocukluk fotoğraflarından oluşan bir kolaj yayınladı. Derici paylaşımına düştüğü not ile annesine kendisini doğurduğu için teşekkür etti.

İrem Derici kimdir

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, 21 Mart, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. "Bensiz Yapamazsın"ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir. Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilinmektedir. Geçtiğimiz günlerde “Dantel” isimli son albümünü çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!