İpek Açar - Beste Açar arasında bir kriz daha çıktı

Güncelleme Tarihi:

İpek Açar - Beste Açar arasında bir kriz daha çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 17:15

Kayahan’ın kızı Beste Haravon (Açar) ile İpek Açar arasındaki miras davası büyüyor. Haravon, şimdi de Kayahan’ın eşine devrettiği şarkı hakları için mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

3 Nisan’da ölen Kayahan’ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon’un açtığı veraset davası ile patlak veren miras krizi giderek büyüyor. Babasının mal varlığının belirlenmesi için dava açan Haravon, mahkemeye sunduğu dilekçede İpek Açar’ın babasının ölümünden önce ortak hesaplarından yüklü miktarda para çektiğini öne sürmüştü. Açar ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

ŞARKI HAKLARINI EŞİNE BIRAKMIŞ

Şimdi de Kayahan’ın ölümünden bir ay önce avukatına talimat vererek bestelerinin tüm hakkını eşi İpek Açar’a devrettiği ortaya çıktı. Beste Haravon’un bu konuyla ilgili olarak ayrı bir dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Miras kavgası hakkında konuşmak istemeyen İpek Açar ise Instagram’ında sessizlik kararını sürdüreceğini açıkladı: “Çok sevdiğim ve daha da çok sevmeye devam ettiğim canım eşimin paylaştığımız değerlerine ve hatırasına saygımdan konuşmadım, konuşmayı da şimdilik düşünmüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!