İlyas İlbey kalp ameliyatı oldu!

Güncelleme Tarihi:

İlyas İlbey kalp ameliyatı oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 11:40

Ünlü oyuncu İlyas İlbey'in kalp ameliyatı oldu. İnce İnce Yasemince’deki karakterleriyle gönüllerde taht kuran İlyas İlbey'in ciddi bir kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Ünlü komedyenin sağlık durumu ve geçirdiği ameliyatın detaylarını Renkli Sayfalar'a bağlanan eşi Yasemin Yalçın anlattı. Peki, uzun süredir ekranlardan uzak olan İlyas İlbey kimdir?

Haberin Devamı

Bugün Kanal D'de ekrana gelen Renkli Sayfalar programına bağlanan Yasemin Yalçın, eşinin sağlık durumunu anlatı:

*Eşim şuanda hastanede. Sıkıntılı bir gece geçirdik ama iyiye gidecek inşallah. Aort kapağı eğişti, açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyat iyi geçti. Ani bir rahatsızlık olmadı. 20 gün önce abisini kaybettik. Onun üzüntüsü üzerine doktora götürmek istedim.

*Tiroidlerinde problem çıktı. Kalpte de sorun çıkınca onu öne aldık.

*Anatomik bir sıkıntısı varmış zaten. 6 yaşında da ameliyat olmuş. Soğukkanlı bir yapımız vardır. Biz böyle şeyleri hemen arkamıza atmayı severiz.

*İlyas, bağırsak by-pass'ı oldu. O şekilde kilo verdi. Mide ameliyatı söz konusu değil.

*İşimiz çok stresli, zor. Gece gündüz çalıştık, böyle bir durumla karşılaştık.

*Narkozun etkisiyle uyuyup uyanıyor. Tam kendinde değil. Çocuklarını sayıklıyor.

Haberin Devamı

İLYAS İLBEY KİMDİR?

İnce İnce Yasemince’deki tiplemeleriyle tanınan ve gönüllerde taht kuran İlyas İlbey, 1951’de Kastamonu’da doğdu. Oyuncu ve komedyen kimliğiyle tanınan usta oyuncu, kendi gibi oyuncu olan Yasemin Yalçın ile evlendi. "Kakılmış ve İtilmiş" oyununda İtilmiş tiplemesiyle hafızalara kazınan İlyas İlbey, kendisine ait yarış atları bulunmaktadır. 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!