İlk gördüğüm anda" İşte evleneceğim kadın” dedim

Güncelleme Tarihi:

İlk gördüğüm anda İşte evleneceğim kadın” dedim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 10:55

Kaya Akkaya ve Selen Akkaya çifti oğluları Demir ile ebebek dergisine poz verdi.

Haberin Devamı

Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Kaya Akkaya, eşi Selen Akkaya'yı ilk defa ablası Esra Akkaya’nın oyunculuk ajansında görmüş. Ajansın kapısını açan Selen Akkaya'yı gören Kaya Akkaya, içinden "İşte evleneceğim kadın” demiş.

İlk gördüğüm anda İşte evleneceğim kadın” dedim


BABA OLDUM DAHA ÇOK GÜÇLENDİM
Altı yıldır evli olan çift, "Demir'in doğumu ile endişelerimiz de gücümüz de aynı oranda arttı." diyor. Kaya Akkaya, "Çocuk sahibi olmak ikimizin de hayatında çok fazla istediği bir şeydi. Hep aile kurmak, çoluk çocuğa karışmak istiyordum. Çocuk sahibi olmaya pozitif bakıyordum. Eşim de öyle. Baba olduktan sonra gelecekle, çevre ve dünya ile ilgili bu kadar korktuğumu anımsamıyorum. Ancak hiç bu kadar da hepsine meydan okuyabilecek kadar güçlü olduğumu da hatırlamıyorum." diyerek şu anki ruh halini dile getiriyor.
DOĞUM 28 SAAT SÜRDÜ
Selen Akkaya normal doğumda ısrarcı davranınca çift, doktorlarının da desteğiyle 28 saat sonra Demir'i kucaklarına almışlar. Oğlu doğduğu anda gözyaşlarını tutamadığını ve hıçkıra hıçkıra ağladığını ifade eden Kaya Akkaya, "Kanınızdan, canınızdan bir bebek dünyaya geliyor. Bir
mucize gerçekleşiyor. Hayatta hiçbir şeyle kıyaslayabileceğim, şuna benzer bir şeydir diyebileceğim bir duygu değil." diyor.

Haberin Devamı

İlk gördüğüm anda İşte evleneceğim kadın” dedim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!