İdil Fırat kimdir kaç yaşında? Sıkı bir Fenerbahçeli..

Güncelleme Tarihi:

İdil Fırat kimdir kaç yaşında Sıkı bir Fenerbahçeli..
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 11:45

İdil Fırat, özel hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Aldığı eğitimler dolayısıyla yöneticilik vasfı bulunan İdili Fırat, Türk spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden birisi olan Fenerbahçe eski as başkanı Önder Fırat'ın da kızıdır. Peki, İdil Fırat kimdir kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İdil Fırat, son günlerin merak edilen ismi oldu. Mert Fırat ile nişanlanmasının ardından dikkat çeken İdil Fırat, Fenerbahçe'nin kongre üyeleri arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'nin asbaşkanı Önder Fırat'ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında dünyaya geldi. George Washington DC Üniversitesi'nde uluslararası politika bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı. Dört Amerika'da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönüş yapan İdil Fırat, 2015 yılından bu güne dek özel bir firmanın kurucu ortaklarından birisi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk ile aşk yaşayamıştı. Annesini ve kardeşi Can Fırat'la tanıştırdığı Engin Öztürk ile evlenmesi beklenen İdil Fırat, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!