Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklarda Hüsnü Çoban ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 10:12

11 sezondur ekranlarda olan Arka Sokaklar'ın efsaneleşen karakterlerinden biriydi Hüsnü Çoban. Suat'ın kocası 5 çocuk babası... Bir de yeni terfi aldı, başkomiser oldu. Peki Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ölecek mi? İşte Arka Sokaklar'da olabilecekler...

Haberin Devamı

Arka Sokaklarda Hüsnü Çoban ölecek mi

Mahallelinin pek bir sevdiği, ekip arkadaşlarının uğruna can verdiği karakter, dizinin Cuma akşam yayınlanan bölümünde çatışmanın ortasında kaldı. Sırtından üç kurşunla vuruldu.

Rıza Baba ve ekibi olay yerine intikal edene kadar Hüsnü Başkomiser iyice kendinden geçti ve gözleri kapandı. Sosyal medya ayağa kalktı, Türkiye bütün gece bu sahneyi konuştu.

Adına gruplar kuruldu, etkinlik sayfaları açıldı. Hatta 150 bine yakın kişi ölme ihtimaline karşı 'cenazeye gidiyorum' dedi.

Peki bundan sonra ne olur? İşte senaryolar!

1) Azrail'e bir çelme daha takar, rahat olalım!

Böyle efsane bir karakter kolay kolay ölmez. Hele Hüsnü Çoban hiç ölmez. Uzun bir tedavi sürecinin ardından evine de mesleğine de döner. Sıkıntı yapmaya gerek yok...

 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Her ihtimali düşünmek lazım tabi!

2) Hüsnü Çoban'ı sonsuzluğa uğurlarız...

Daha önce bir çok kez vurulan ve iyileşen karakterimiz bu sefer o kadar şanslı olamayabilir.

Biz ülke çapında kılınacak gıyabi cenaze namazları, akabinde  müthiş duygusal bir sahne ile kendisini ebediyete uğurlayıp, Hüsnü Çoban'ı ve o dillere dolanan 'herifler pislik çıktı Rıza Baba' repliğini arşivin tozlu sayfalarına kaldırabiliriz.

Peki ya sakat kalırsa?

Arka Sokaklarda Hüsnü Çoban ölecek mi

3) Hayatının kalanına koltuk değnekleri veya tekerlekli sandalyeyle de devam edebilir...

Sonuçta Hüsnü Çoban'ın sırtından 3 kurşunla vurulduğunu biliyoruz ama bu kurşunlar nereye isabet etti orası muallak! Omur iliğe falan saplanmış da olabilir değil mi? Ya öyle bir şey olur da sakat kalırsa bizim Hüsnü Çoban?

Haberin Devamı

O zaman da Metin, Tekin yada Zeliş polis akademisi sınavlarına girer, babalarından aldıkları bayrağı gururla taşırlar.

4) Emekliye ayrılabilir...

Suat da Çoban ailesi de bu kadar strese daha fazla dayanamayıp, Hüsnü Çoban'a emekli olması konusunda baskı yapabilirler. Rıza Baba için üzücü bir durum olsa da, dilekçeyi alır, üst mercilere iletir. Hüsnü Çoban da hayatına 'Emekli' Başkomiser Hüsnü Çoban olarak devem eder...

Hüsnü Çoban'a ne olacağı onu nasıl bir akıbetin beklediği sorusu önümüzdeki hafta yanıt bulacak...

O zamana kadar senaryo üretmeye devam!

Peki sizce ne olur?

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!