Hürrem'den Mihrimah Sultan'a annelik dersleri

Güncelleme Tarihi:

Hürremden Mihrimah Sultana annelik dersleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 09:50

Yakın zamanda anne olmaya hazırlanan Pelin Karahan Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 için Zeynep Özek'in sorularını yanıtladı. Aile hayatına oldukça önem veren güzel oyuncu, 'Çocuk da yaparım, kariyer de' görüşünü savunduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Karahan 5 yıl Turizm Otelcilik bölümünde okuyup her sene çeşitli otellerde staj yaptığını anlattı. Güzel oyuncu bu sektörden, Kavak Yelleri dizisiyle başlayan oyunculuk serüvenini şu sözlerle anlatıyor: "Aslında bir anda kendimi o işin içinde buldum. Kendime ’Burada ne işim var, ben ne yapıyorum’ diye sormaya başladım. Birkaç sahne oynattılar bana. Biraz doğaçlama biçiminde oynadım. Sanırım bu kafalarında bir yer edinmiş. İkinci, üçüncü görüşmelere çağırdılar. Onların bana güvendikleri kadar ben kendime güvenmiyordum aslında."

Aile kurma hevesim çocukluktan

Pelin Karahan bulunduğu sektör içinde erken evlenmeye yönelik yapılan eleştirilerle ilgili "Çocukluktan beri aile kurma hevesim olduğu için hiçbir zaman erken olduğunu düşünmedim. Bence çok doğru verilmiş bir karardı. İçimden öyle geldi, öyle hissettim, öyle yaşadım. Her zaman kalbimi dinlemiş, hem de aklımı hesaba katarak bir şeyler yapmaya çalışmışımdır. O yaşta onu yaşamam gerekiyordu ve hiçbir zaman da bundan pişman olmadım. Benim için her zaman önemli olan aile kurmaktır. Kadınlara en büyük tavsiyem; Ne olursa olsun, meslek, kariyerinizden vazgeçmeyin.Ben çocuk da yapılır kariyer de sloganını savunuyorum."

Haberin Devamı

Heyecandan yüzüğü verirken evlenme teklifi edemedi

Eşim 5-6 günlüğüne gittiği Hongkong’te, 2 gün kaldı, bileti değiştirip döndü; 'Sana bir şey göstermek, vermek istiyorum’ dedi. Tek taş, beyaz pırlanta yüzüğü çıkardı. Yalnız yüzüğü verirken evlenme teklif edemedi. Heyecandan ikisini bir arada yapamadı. Götürdüğü akşam yemeğinden sonra bir demet kırmızı gül geldi, çok çekinerek, tanışmamızdan 40 gün sonra evlenme teklif etti. Bu süre kısa ancak; Kendisini yeterince tanıdığına inandım için kabul ettim. İlk defa bir insanı tanıdıkça sevmeyi öğrendim."

Hürrem Sultan'dan annelik öğütleri

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Mihrimah Sultan karakterinden sonra rol arkadaşlarıyla oldukça güçlü bir bağ kuran Karahan, dizinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli ile de sürekli mesajlaştıklarını söyledi: "Bana annelikle ilgili bazı bilgiler vermeye başladı; ’Sabırlı ol, şöyle olacak, böyle olacak.’ Dünyanın en güzel duygusu olduğunu söylüyor. İnşallah döndüğünde tekrar bir araya gelme imkanımız olur."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!