Hollywood’un En Meşhur Âşıkları

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un En Meşhur Âşıkları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 17:11

Hollywood denildiğinde akla yalnızca milyonlarca kişinin izlediği filmler ve Oscar ödülleri gelmiyor. Filmlerden tanıdığımız simaların aşk hayatı da en az Hollywood sineması kadar ilgi çekici. Hatta Hollywood âşıklarının filmlerden daha büyük merak uyandırdığını söylemek de yanlış olmayacaktır. Hollywood’un meşhur simalarının aşk yaşamlarıyla ilgili her geçen gün yeni haberler geliyor.

Haberin Devamı

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Hollywood denilince akla gelen ilk isimlerin Brad Pitt ile Angelina Jolie olduğunu söylemek gerekiyor. Hatta bu ikili halk arasında “Brangelina” olarak anılıyor. Yardım kampanyalarıyla ve dünyanın dört bir yanındaki çocukları evlat edinmeleriyle de bilinen çiftin aşk hayatı bütün dünya tarafından takip ediliyor. Çiftin Amerika’nın en büyük yardım kuruluşları arasında yer alan Jolie-Pitt vakfının kurucuları olduğu da biliniyor.

David – Victoria Beckham

David Beckham, bir futbolcu olsa da onu da Hollywood’un ünlü simaları arasında saymak gerekiyor. Yakışıklılığı ve karizmasıyla ön plana çıkan İngiliz oyuncu, Amerikan kamuoyu tarafından tanınıyor ve bugüne kadar birkaç filmde rol aldı. LA Galaxy takımına transferi çok konuşulan Beckham’ın eşi ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat yaşadığı biliniyor. Her ne kadar sansasyonlara sebep olsa da Beckham ailesi her seferinde kameraların karşısına gülümseyerek çıkıyor ve örnek bir aile olma rolü üstleniyor.

Haberin Devamı

Jay-Z ve Beyonce Knowles

Rap ve R&B dinleyicileri bu iki ismi de yakından tanıyor. Sert müziğiyle Amerika’nın en büyük rap yıldızları arasında yer alan Jay-Z aynı zamanda kendi kıyamet markasına sahip ve Rock-A-Fella plak şirketinin CEO’su olarak çalışıyor. Ünlü şarkıcı Beyonce ile 2002 yılında başladıkları birliktelik 2008 yılında evlilikle sonuçlandı. Bu evlilik hâlâ devam ediyor ve kameraların karşısına her seferinde gülümseyerek çıkıyorlar. Forbes dergisi Jay-Z ile Beyonce’u 2010 yılında en zengin çiftler arasında saymıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!