Hedefim psikolog olmak

Güncelleme Tarihi:

Hedefim psikolog olmak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 13:35

“9 Hit” adlı albümünü geçen bahar piyasaya süren Ebru Polat, müzikal çalışmaları ile birlikte psikoloji eğitimine de devam ediyor. Polat, müziği hiçbir zaman bırakmayacağını ama 10 yıl sonra kendini bir klinikte psikolog olarak hayal ettiğini söylüyor.

Haberin Devamı

* Öncelikle biraz albümünüzden konuşalım. Kimlerle çalıştınız bu albümde?

- Albümde Ümit Sayın, Gürsel Çelik, Serdar Ortaç, Altan Çetin, Erhan Bayrak, Alper Narman, Onur Özdemir, Murat Güneş, Hüseyin Çebişci gibi kendi dalında çok iyi isimlerle çalıştım. Fotoğraflarımı Lara Sayılgan ve Jerry Stolwijk gibi ünlü fotoğrafçılar çekti.

* İlk albümden bu yana müziğinizde ne gibi değişikler oldu?

- Aslında müziğimde fazla değişiklik yok ama bu zaman zarfı içerisinde kendimi çok geliştirdim. “Artık cover parçalarım ön plana çıkmasın” diyerek bu albümde yeni şarkılara ağırlık verdim. Çünkü Türkiye’de en iyi ve en çok dinlenen cover’ları ben yaptım. Herkes beni örnek aldı. Bu sefer değişiklik olsun diye cover bir parçayla çıkmak istemedim.

Hedefim psikolog olmak


MÜZİĞE 1-0 ÖNDE BAŞLADIM

* Müzikal kariyerinizde dönüm noktanız neydi?

- Ben müziğe diğerlerinden 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazı davranamayacağım çünkü benim eğitimim herkesten iyiydi. Hukuk fakültesini bitirdim ve bir sene avukatlık yaptım. Ondan sonra müziğe geçtim. Londra’da müzik eğitimi aldım. Anlayacağınız iyi bir eğitime sahibim. Zira bizim camiadakilerin çoğu eğitime pek önem vermez. Anı yaşarlar, yarını düşünmezler.

* Şarkı sözlerinde en çok neye dikkat ediyorsunuz?

- Ben biraz atarlı bir insanım. Kadınların daha güçlü ve değerli olduğuna inanan ve bunu anlatan şarkılara önem veriyorum. Benim için kadınların değeri daha büyüktür. Şarkılarımla kadının gücünü ortaya koyuyorum sanırım.

İYİ DEĞİL AMA SEKSİ DANS EDERİM

* Sizce Türkiye’de iyi şarkıcı kim ya da kimler?


- Benim için Sezen Aksu bir idoldür. Onun dışında son zamanlarda Gülşen’e aşığım diyebilirim. Artık “kalite” denildiğinde akla gelen ilk isim Gülşen oldu.

* Şarkılarınız kadar danslarınızla da adınızdan söz ettiriyorsunuz...

- Çok iyi dans edemem ama seksi dans ettiğimi söylerler.

* İleride kendinizi hangi noktada görmek istiyorsunuz?

- 10 yıl sonra kendimi klinikte bir psikolog olarak görmeyi hedefliyorum. Bunun üzerine master eğitimi alıyorum. Şarkıcılık son nefesime kadar gidecek ama onun yanı sıra insan ilişkilerini sevdiğim için psikologluk da yapmak istiyorum. Hatta doktorasını yapıp öğretim görevliliğine kadar gidebilirim.

Haberin Devamı

Hedefim psikolog olmak


FETTAN BİR KADINI OYNAMAK İSTİYORUM

* Oyunculuk hayaliniz var mı?


- Gelen tekliflere şu an sıcak bakıyorum.

* Nasıl bir karakteri canlandırmak istersiniz?

- Bana bu zamana kadar hep “fettan kadın” rolleri geldi. Fettan bir kadın olamam ama bu ro-lü canlandırırsam en azından o yönümü görmüş olurum. Bu yüzden fettan bir kadını oynamayı çok isterim.

BİR ARAP ŞARKICIYLA DÜET YAPACAĞIZ

* Arap ülkelerinden çok ilgi görüyorsunuz. Özellikle Arap kadınlarının gözdesisiniz. Onlarla daha yakın temas kurabilmek için orada konser verecek misiniz?


- Ben de onları çok seviyorum. Dubai’de yaşayan bir Arap şarkıcıdan düet teklifi aldım, onu değerlendireceğim.

Haberin Devamı

HİÇ DİBE VURMADIM

Sanatçılar hayatı uçlarda yaşar. Peki sizin dibe vurduğunuz oldu mu?

- Hiç olmadı. Allah korusun, öyle bir şey de olmasın! 6 yıldır bu işi yapıyorum ve Allah karşıma hep iyi şeyler çıkarıyor. Hayatımı iyi yaşamaya çalışıyorum. Aile sorumluluğu bilincine sahip, sorumluluk sahibi bir kişi olarak her şeye dikkat ederim.

Nasıl bir erkek size itici gelir?


- Kaba ve duygusal yönden fakir olan erkek son derece itici gelir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!