Havuç’u nereden hatırlıyoruz?

Güncelleme Tarihi:

Havuç’u nereden hatırlıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 17:33

Yarından itibaren “Çocuklar Duymasın”ın Havuç’u olarak izleyici karşısına çıkacak olan Baran Erdoğan’ın, daha önce Kenan Doğulu’nun “İhtimaller” klibinde kuzuyu oynadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Çocuklar Duymasın” fenomen karakterine kavuşuyor. Dizinin efsane Havuç’u bu pazardan itibaren yeniden izleyici karşısında olacak. Ancak yıllarca Furkan Kızılay’ın oynadığı o rolü bu kez bir başka oyuncu üstlendi. Kızılay’ın “Çocuklar Duymasın” ekibine katılamaması üzerine bayrağı Baran Erdoğan devraldı.

Müjdat Gezen Actor Studio mezunu olan, daha önce “Yahşi Cazibe”, “Kanıt”, “Alemin Kralı”, “Hayat Yolunda” dizilerinde, ayrıca “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” ve “Kocan Kadar Konuş: Diriliş” filmlerinde rol alan Erdoğan, “Çocuklar Duymasın” ile yeniden setlere döndü. Bu arada Erdoğan’ın kariyerinde pek bilinmeyen bir projenin daha olduğu ortaya çıktı. 1986 doğumlu oyuncu, Kenan Doğulu’nun “İhtimaller” klibinde “kuzu” olarak kamera karşısına geçmişti. Baran Erdoğan, kurt ve kuzu hikayesinden günümüze uyarlanan klipte Öznur Serçeler ile rol almış ve kuzu kostümüyle ekrana yansımıştı.

Haberin Devamı

Havuç’u nereden hatırlıyoruz

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!