Hasan Köseoğlu kimdir? Birce Akalay vefat haberini böyle duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Hasan Köseoğlu kimdir Birce Akalay vefat haberini böyle duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 15:19

Bir süredir yaşam mücadelesi veren Hasan Köseoğlu, hayatını kaybetti. Oyuncu Birce Akalay yakın dostu Dj Hasan Köseoğlu'nun vefat ettiğini sayfasından paylaştığı duygusal satırlarıyla duyurdu. Peki geçirdiği kazanın ardından bir daha gözlerini açamayan Hasan Köseoğlu kimdir?

Haberin Devamı

Oyuncu Birce Akalay, genç yaşta hayatını kaybeden Hasan Köseoğlu’nun ölüm haberini şu sözlerle duyurdu: Aklım, kalbim darmaduman bu sabah. Senin bu sessiz gidişin, tıpkı kendin gibi, bu boktan düzene tokat gibi… Güle güle git dostum,kardeşim. Güzel müzikler çalsın yolunda sana ve Ege maviliğinde pembe beyaz begonvil dalları tutsun elinden. Geçtiğin eşikten biz de geçip yanına geleceğiz bir gün Hasan’ım… Gençliğim, en güzel yıllarım, 4 omzumdan biri, canım Hasan’ım… Derin, büyük bir boşluk oldu şimdi sen gidince… Kalp ağrısı mıh gibi… Hep gülen gözlerin solmadan gidişin tek tesellim. Yakışıklım. Sonsuzsun şimdi… Hasan, seni çok özleyeceğim, çok özleyeceğiz… Işıklarla uyu.

Hasan Köseoğlu kimdir?

Akademisyen Baskın Oran'ın üvey oğlu Hasan Köseoğlu, 9 Eylül Üniversitesi Turizm işletme bölümünden mezun oldu. Oyuncu ve sunucu Okan Bayülgen’in Bodrum’da işlettiği eğlence mekanında DJ’lik yapan Hasan Köseoğlu, aynı zamanda müzik direktörlüğü yapıyordu. 16 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Hasan Köseoğlu, 42 yaşındaydı.

 

BAKMADAN GEÇME!