Halay çekip pasta kestiler

Güncelleme Tarihi:

Halay çekip pasta kestiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 13:09

‘Beddua’ adlı 3. Albümünü çıkaran Arpak Kardeşler’in lansman gecesine ünlü yağdı…

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce ‘Beddua’ adlı yeni albümlerini çıkaran Arpak Kardeşler Taksim’de düzenledikleri lansman gecesinde ünlü isimleri ağırladı. Fosforlu Cevriye adlı mekanda düzenlenen geceye ünlü yapımcı Faruk Aksoy, Meltem Miraloğlu, Şenol İpek ve eşi Bircan İpek, Okan Karacan ve eşi Zeynep Kadıoğlu, Meral Konrad, Bahar Öztan, Nurcan Sabur, Filiz Öcal, MGD Başkanı Sinan Tosun gibi ünlü isimler katıldı. 11 ayda üç albüm çıkarıp, 7 klip çekerek müzik piyasasına canlılık getiren Arpak Kardeşler, gecede sevilen şarkılarını seslendirdiler.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem Arpak ve Mehmet Arpak “Müzik severleri büyük sürprizler bekliyor. 3 albüm 7 klibi çekerken ikisinde ölüm tehlikesi atlattık. Bundan sonra da kendi bestelerimize yer vereceğiz. Çalışmalarımızın Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da ilgi görmesi bizi sevindiriyor.” dedi.

Halay çekip pasta kestiler

Haberin Devamı

Yaptıkları müzik türüyle ilgili olarak Arpak Kardeşler; “Aşk, kardeşlik ve barış ile süslenmiş eserlerimiz de, buna ister Anadolu Rock ister Türkü ister Fantazi, Arabesk ya da Protest deyin ama biz ARPAK'ça yapıyoruz, çünkü kimseye benzemeyen bir tarzımız” dedi. Arpak Kardeşler; “Biz günümüzde ekonomik dengelerin ve giderek kaybolan bazı değer yargılarımızın dejenere ettiği kardeşlik duygusunu tekrar hatırlatmak sevdası ile omuz omuzayız.”dediler.

MELTEM MİRALOĞLU YALNIZ BIRAKMADI!

Ekrem Arpak “Yapımcılığını ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı ‘Hayat Devam Ediyor’da Meltem Miraloğlu ile karşılıklı oynamıştık. Oyunculuğu da çok güzel, sağolsun bizleri kırmadı onore etti.” dedi.Güzel oyuncu Meltem Miraloğlu da “Ekrem Bey ile dizi setinde tanışmıştık, şu anda da bu güzel gecede bizi ailesiyle tanıştırdığı için çok mutluyum” dedi.

HÜLYA AVŞAR'A SİNEMA FİLMİ TEKLİFİ!

Mehmet Arpak “2015 de çekeceğimiz klipte yine sürprizler olacak, ülke gündemini sarsan Soma da bir klip çekmeyi düşünüyoruz. Bunun haricinde sinema filmi projemiz olacak. Ekrem Arpak’ın senaryosunu yazacağı sinema filmini üçleme olarak çekmeyi planlıyoruz.” dedi. Arpak Kardeşler'in ünlü oyuncu Hülya Avşar'a bir sinema filminde rol alması için teklifte bulunacağı öğrenildi.

Halay çekip pasta kestiler

Haberin Devamı

İSTEDİKLERİ RAKAMLARI DOĞRU BULMADIM!

Ebru Şallı ve Wilma Elles’e ‘Beddua’ adlı şarkının klibinde oynamasını teklif ettiklerinde, 25-30 Bin Euro gibi astronomik rakam istemeleri üzerine eşi Derya Arpak’ı klibinde oynatan Ekrem Arpak, “Söylenen ücretler geçim sıkıntısının yaşandığı ülkemde asgari ücretin 900 TL olduğunu düşünürsek, bu rakamları doğru bulmadım ve kendi starımı yaratayım diyerek eşimi oynattım. Ben Wilma hanıma ya da Ebru hanıma tepki göstermedim, istedikleri ücrete tepki gösterdim.” dedi.

Halay çekip pasta kestiler

HALAY ÇEKİP, PASTA KESTİLER!

Gecede Okan Karacan Faruk Aksoy ile ilgili anılarını paylaşırken, Ekrem Arpak, Mehmet Arpak, Okan Karacan, Meral Konrad ve Meltem Miraloğlu davul zurna eşliğinde halay çekerek misafirleri coşturdular. Finalda Arpak Kardeşler, fotoğraflarının bulunduğu pastayı keserek ünlü isimlerle birlikte objektiflere poz verdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!