Hakan Akkaya: "Hande Yener ile ruh eşiyiz"

Güncelleme Tarihi:

Hakan Akkaya: Hande Yener ile ruh eşiyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 17:38

"Tarzım Cepte" moda kanalının bu haftaki özel konuğu Hakan Akkaya oldu. Ünlü modacı yeni tarzlar ve ünlülerden bahsederken kaprisi hiç sevmediğini söyledi ve "Bana gelen %100 teslim olmalı" dedi. Hakan Akkaya; sahne performansı ve kostümleri ile son yıllara damgasını vuran Hande Yener için "Aramızda çok başka bir evlilik var" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"Tarzım Cepte" sunucusu Çağla Gürsoy'un sorularını yanıtlayan Hakan Akkaya, Hande Yener'in başarısındaki önemli isimlerden biri olduğunu gözler önüne serdi.

Ünlü modacı yaptığı açıklamalarda; "Hande ile yaptığım gibi kimseyle olamam çünkü aramızda o kadar başka bir evlilik var ki, ikimiz de o kadar aynı şeyi konuşuyoruz ki, bir şey konuştuğumuzda cümleyi o tamamlıyor, o başladığında ben bitiriyorum. Böyle bir kimya uyumu var, bu da herkesle olamaz zaten. Hande zor bir karakter ama bana ilk geldiğinde %100 teslim olacaksan gel dedim. Böyle olacaksan bana gel dedim. Hande şimdi açık hava sahnesini 1 hafta önce görüyor. Açık havada giyeceği elbiseleri provada görüyor. öncesinde konuşmuyoruz bile. Bodrum'da yaşıyor ve İstanbul'a konserden 1 gün önce geldiği günler oluyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

 "Sıfır kaprisli biriyimdir, bana kapris yaparsan kaprisin babasını görürsün"

 Plaj giysisi, erkek modası ve modanın getirdiği yeni trendler hakkında yorumlar yapan Hakan Akkaya, çalışırken zorluk çektiği hiç bir ünlü olmadığını da dile getirdi. Akkaya, "Bana saygı duyarak geldikleri için işim çok da zor değil. Ben sıfır kaprisli biriyimdir. Ben kapris sevmem, bana kapris yaparsan kaprisin babasını görürsün, o yüzden insanlar bunu bildiği için benimle ilişkilerinde daha kontrollü oluyorlar. Çünkü bana ne malzeme verirsen ben onu cilalayıp sana geri veriyorum. Ego savaşı konusunda da şanslıyım, çünkü insanlar bana gelirken %100 teslim olarak geliyorlar. Başka türlü çalışamıyorum. Benim bir tarzım var ve insan analizim iyi. Bana güvenmiyorsan zaten ben sana bir elbise bir konsept yapıyor olmayayım" dedi.

 En beğendiği koleksiyon...

 Hakan Akkaya dünyada beğendiği en önemli moda markasının coco chanel olduğunu ve herşeyiyle takip etiğini söylerken, Tom Ford'un ise marketingini beğendiğini ve Tom Ford'un sadece koleksiyonunu değil, markasını konumlandırma ve yönetme biçimini de çok beğendiğini ifade etti.

 "Türkiye'de bana göre bir şey yok"

 Türkiye'deki moda markaları için ise "Beğendiğim bir sürü isim var ama , bizi yurt dışında da temsil edenler var ama benim koleksiyon mantığıma uymayan şeyleri çok beğenmiyorum. Tabii ki herkesin başarısı ortada ama ama oturup bakıyorum ne yapmışlar diye, ben bulamıyorum bana göre bir şey." diyerek dikkatleri üzerine çeken Akkaya yeni bir yer açtığını ve bunun içinde hem cafe hem de mağaza olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!