Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin abur cubur krizi!

Güncelleme Tarihi:

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin abur cubur krizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 10:40

Geçtiğimiz haftalarda 3 yıllık birlikteliklerini resmiyete döken Ozan Çolakoğlu, Gülşen çifti önceki gün alışverişteydi. Abur cubur krizi tutan nişanlılar, iki poşet dolusu atıştırmalık bir şeyler alarak evlerinin yolunu tuttu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Çiçeği burnunda nişanlılar Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun önceki gün cips ve kraker gibi atıştırmalık krizi tuttu. Soluğu hemen Etiler'deki bir markette alan ünlü çift, 2 poşet dolusu atıştırmalık aldı.

Spor kıyafetleriyle dikkat çeken Gülşen ve Çolakoğlu, ardından araçlarına binip evlerinin yolunu tuttu.

Gülşen kimdir?

29 Mayıs 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülşen aslen Orduludur. Bir karadeniz kızı olan ve karadeniz güzelliği taşıyan Gülşen’in babası makine mühendisi annesi ise ev hanımıdır.

Ordu’da fındık bahçeleri olan Gülşen yazları sık sık gittiği yerlerden biridir. Evinde küçük kızı olan Gülşen’in bir abisi ve bir ablası vardır.

Gülşen’in tam adı ise Gülşen Bayraktar’dır. Küçük yaşlarda müzikle tanışan ve ilk bestesini 16 yaşında yapan Gülşen Üniversite’yi İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’nde okumuştur.

Haberin Devamı

Lise döneminde bir yandan da karateyle uğraşan Gülşen büyük inadı ve ısrarlıcılığı sonucunda siyah kuşak sahibi olmuştur.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin abur cubur krizi

Kafelerde ve barlarda şarkı söylemeye başlayan Gülşen bir akşan ünlü yapımcı Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi almıştır. Bu sayede ilk albümünü 1996 yılında Raks Müzik sponsorluğunda çıkarmış ve çok beğenilmiştir.

Müziğe 3 yıl ara veren güzel sanatçı daha sonra ise 199 yılında ‘Erkeksen’ ve 2002 yılında ‘Şimdi’ albümlerini çıkarmış ama beklentisini karşılayamamıştır.

Fakat yılmayan Gülşen 2004 yılında çıkardığı ‘Of Of’ albümüyle satış patlaması yapmış ve herkesin sevdiği bir sanatçı haline gelmiştir. Birçok albümü bulunan Gülşen ayrı birçok etkinlik ve konserlere katılmıştır.

GÜLŞEN’İN ÇIKARDIĞI ALBÜMLER

1996 yılında “Be Adam” albümünü çıkarmıştır

1999 yılında “Erkeksen” albümünü çıkarmıştır

2001 yılında “Şimdi” albümünü çıkarmıştır

2004 yılında “Of… Of…” albümünü çıkarmıştır

2005  2005 yılında “Özel” albümünü çıkarmıştır

2006 yılında “Yurtta Aşk Cihanda Aşk” albümünü çıkarmıştır

Haberin Devamı

2007 yılında “Mucize” albümünü çıkarmıştır

2007 yılında “Ama Bir Farkla” albümünü çıkarmıştır

2008 yılında “Yapamazsan Yok” albümünü çıkarmıştır

2009 yılında “Önsöz” albümünü çıkarmıştır

2011 yılında “Yeni Biri” albümünü çıkarmıştır

2011 yılında “Sözde Ayrılık” albümünü çıkarmıştır

2013 yılında “Beni Durdursan mı?” albümünü çıkarmıştır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!