Gülnihal Demir öldü mü? Sağlık durumu nasıl?

Güncelleme Tarihi:

Gülnihal Demir öldü mü Sağlık durumu nasıl
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:11

Ekranların sevilen ismi Gülnihal Demir öldü mü? Muğla’lı olan Demir’in öldüğüne dair haberler çıkması Muğla’yı karıştırdı. Dondurmam Gaymak ve Mandıra Filozofu filmleriyle Türk halkının gönlünde taht kuran oyuncu Gülnihal Demir'in öldüğü haberi Muğla'yı karıştırdı.

Haberin Devamı

Muğla'nın Menteş Belediyesi tarafından sabah saatlerinde vatandaşların cep telefonuna gelen "Gülnihal Demir hayatını kaybetti. Cenaze namazı Kurşunlu Camii'nde öğlen namazını takiben kılınacaktır" mesajı büyük üzüntüye neden oldu.

SMS'ler ve camilerden okutulan sela sonrası ünlü oyuncu Gülnihal Demir ve oğlu Yiğit Dören'in telefonlarını binlerce kişi aradı. Yiğit Dören, "Annem sapasağlam ayakta. O da bu mesajı görünce şaşırdı. Annemle aynı ismi taşıyan 1933 doğumlu  Gülnihal Demir'e Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.  

Gülnihal Demir ise "Ölüm Allah'ın emri ancak ben sağlıklıyım. Kilo vermeye devam ediyorum ve daha çok projeye imza atacağım. İlgilerinden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür eder, merhuma Allah'tan rahmet dilerim" diye konuştu.

Gülnihal Demir öldü mü Sağlık durumu nasıl

Haberin Devamı

Gülnihal Demir kimdir?

Gülnihal Demir, 1 Ocak 1953 yılında Muğla’da dünyaya geldi. Evvelki yıllarında bankada bir sıra görevler yapdı,banka memuru çalışdı.50 yaşından sonra dizi hayatına atıldı.Gülnihal Demir şimdi de Muğlada yaşıyor ve İstanbul'daki çekimler için yılın yarısını yolculuk yaparak geçiriyor. Oyunculuğa, 10 yıl önce Muğla'da çekilen Büyük Yalan dizisinde ağıt yakan figüran olarak başladı.Daha sonra bazı dizilerde rol alsa da, asıl şöhreti Dondurmam Gaymak filmi ile tattı. Dondurmacı Ali'nin karısı rolüyle yurtiçinde ve yurtdışında tanındı.Başta Çocuklar Duymasın olmak üzere birçok dizide önemli roller üstlendi.Hem Çocuklar Duyması'nda, hem de bazı sinema filmlerinde oğlu Yiğit ve torunu ile çekildi.Dizilerde canlandırdığı tombul, güldüren rolleri ile seyircilerin,çocuktan büyüğe her kesin sevgisini kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!