Görkemli gala

Güncelleme Tarihi:

Görkemli gala
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 15:15

Başrollerini Reha Beyoğlu ile Özlem Balcı’nın paylaştığı “Reis” filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan filmin galasına çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan “Reis” filminin galası önceki akşam Maslak TİM Center’da yapıldı. Erdoğan’ın 63’üncü doğum gününde gerçekleştirilen galaya AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Senem Kuyucuoğlu, Aynur Aydın, Meltem Miraloğlu, Ece Vahapoğlu gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un, yapımcılığını Temel Kankıran’ın üstlendiği film için yaklaşık 30 milyon Türk lirası harcandığı öğrenildi. Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıran Reha Beyoğlu ile Emine Erdoğan’ı canlandıran Özlem Balcı, gösterim öncesi soruları yanıtladı.

HİÇ DÜŞÜNMEDEN
KABUL ETTİM
Reha Beyoğlu yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir tane reisi vardır. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanımızın kesinlikle filme müdahalesi yoktur. Siyasi propaganda filmi değildir” dedi. Beyoğlu, ”Özel eğitim aldınız mı?” sorusuna ise “Ben zaten Recep Tayyip Erdoğan’ı yaşıyorum. Bana neyi soruyorsunuz?” yanıtını verdi.
Özlem Balcı ise, “Böyle bir projede yer almak benim için onur oldu. Teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim” diye konuştu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin davetli olduğu gecede 3 adet ambulans, 20 özel güvenlik, çok sayıda üzerinde formalı ve sivil polis görev yaptı. Film 3 Mart’ta vizyona girecek.

Haberin Devamı

Görkemli gala

Şarkıcı Aynur Aydın, Işın Karaca’nın “Yeni şarkıcılar para karşılığında tıklama satın alıyor” açıklamasının hatırlatılınca, “Ben böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum. Eski şarkıcılar kıskanıyor olabilir. Işın Karaca da kıskanmasın” dedi.

Görkemli gala

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Reha Beyoğlu, objektiflere birlikte poz verdi. 

Görkemli gala

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!