Gizem Karaca kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Gizem Karaca kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 17:09

Katıldığı güzellik yarışmasıyla tanınan Gizem Karaca, dizi projeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. İlk olarak 2012 yapımı ‘Eve Düşen Yıldırım’ dizisiyle yıldızı parlayan Gizem Karaca, bu dizide Başrollerini Murat Han, Seda Akman ve Mehmetcan Mincinozlu gibi isimlerle çalışmıştı. İşte Gizem Karaca’nın hayatıyla ilgili diğer bilgiler!

Haberin Devamı

Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanikli olan Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşına kadar Amerika Florida’da yaşayan ancak bu tarihten sonra sık sık Türkiye’ye gelip giden Gizem Karaca, 14 yaşındayken kesin dönüş yaptı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına katılması hayatını değiştirdi.

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu. 2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı dizide başrol oynadı ve bu diziyle ismini geniş kitlelere duyurdu. New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Gizem Karaca, 2014 yapımı aile ve romantik komedi dizisi Güzel Köylü’de Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolü paylaştı. 017 de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başlamıştır. Aynı zamanda 2017 de Kara Sevda dizisine komiser Mercan rolü ile katıldı ve birkaç bölüm sonra ayrıldı. Güzel Köylü dizisinin çekimlerinde tanıştığı Bodrum'un tanınmış turizmcilerinden Kemal Ekmekçi ile 2017 Eylül ayında evlendi.

Genç yaşına rağmen pek çok dizi projesinin kadrosunda yer alan Gizem Karaca, 2018 yapımı İnsanlık Suçu’nda Suna Değirmenci karakterine hayat veriyor.

 

BAKMADAN GEÇME!