Gökhan Gencebay bıçaklandıktan hemen sonra yaşananlar kamerada

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2019 14:46

Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın yol tartışması yüzünden taksici tarafından bıçaklanmasından hemen sonra yaşananlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, olay sırasında Gencebay'ın yanında bulunan kız arkadaşı taksiciye tepki gösteriyor. Gencebay'ın ise yaralı vaziyette ayakta durmaya çalıştığı anlar yer alıyor. (İHA)

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta dün akşam saatlerinde bir taksiciyle tartışan Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay taksici tarafından bıçaklanmıştı. Taksici olayın ardından yakalanırken Gencebay da hastaneye kaldırılmıştı. Gencebay bıçaklandıktan hemen sonra yaşananlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, olay sırasında Gencebay'ın yanında bulunan kız arkadaşı taksiciye tepki gösteriyor. Gencebay'ın ise yaralı vaziyette ayakta durmaya çalıştığı anlar yer alıyor.
YARALAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
 Gencebay'ı bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Doğan Erdoğan, "Silahlı tehdit" ve "Yaralama" suçlarından tutuklandı.
Gökhan Murat Emre Gencebay'ı trafikte yol verme meselesinden çıkan tartışma sonrasında bıçakladığı ileri sürülen taksici Doğan Erdoğan gözaltına alındığı polisler tarafından bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Beyoğlu bölgesine bakan müracaat savcısı tarafından sorgulanan şüpheli Doğan Erdoğan, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce ifadesi alınan şüpheli Erdoğan, "Silahlı tehdit" ve "Yaralama" suçlarından tutuklandı.  Özden ATİK / İstanbul, DHA

Haberin Devamı

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN!

Gökhan Gencebay bıçaklandıktan hemen sonra yaşananlar kamerada

Bugün taburcu olan Gökhan Gencebay sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı:
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz... çok iyiyiz kimse merak etmesin,o gün bu güzel fotoğrafla başlamıştı ve benim hatıram da sadece o anlarla kalacak sizleri çok seviyoruz güzel kalpli insanlar💜 canım sevgilim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!