Gamze Topuz’dan şok açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Gamze Topuz’dan şok açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 10:26

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında oyuncu, sunucu Ümit Kantarcılar ile boşandıktan sonra oyuncu Fırat Topkorur ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Gamze Topuz öneki akşam Beşiktaş’taydı. Sevgilisi ile el ele yürüyüş yaparken objektiflere takılan Topuz, ilginç açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Ümit Kantarcılar ile boşanan oyuncu Gamze Topuz, önceki gece sevgilisi Fırat Topkorur ile Beşiktas’'taydı.

Gazetecilere içini döken Topuz, "Arkadaşlar, ben bebeği ile beraber öksüz kalmış, 32 yaşında bir kadınım. Gidin; bölüm başı 40-50 bin lira alanları çekin.

Ben haftada 2 bin 500 lira alıyorum" diye konuştu. Topuz, çocuğunun babası Ümit Kantarcılar için de şunları söyledi: "Kızım altı aylıkken Fırat ile beraber olmaya başladım. Fırat kızıma Ümit'ten daha çok babalık yapmıştır."

Gamze Topuz’dan şok açıklama

Gamze Topuz kimdir?

Gamze Topuz, 8 Ekim 1983 yılında Adana’da doğdu. Bilgi Üniversitesinde Tv Gazetecilik okudu. Babasının 20 senedir yarış atları var. 10 yaşından beri ata binmektedir.

Haberin Devamı

2010 yılında Mehmet Ali Erbil’in sunduğu ''Çarkıfelek'' programında hosteslik yaptı. Bu arada kendi yazdığı ''Dinamit'' ve ''Yel Alsın'' adlı şarkıları Çarkıfelek’te seslendirdi.

Gamze Topuz , 2013 yılında yayınlanan ''Benzemez Kimse Sana'' yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır.

Gamze Topuz, televizyon dizilerinde de rol almaktadır. Son olarak Güzel Çirkin dizisinde rol aldı.

Filmografisi

2013 Güzel Çirkin - Şarkıcı

2011 Mavi Kelebekler - Derya Latic

2010 Türk Malı - Burcu

2010 Gecekondu

2010 Aşk ve Ceza - Derya

2009 SüpüRRR - Serap

2007 Doktorlar - Zeynep Öztürk

2005 Beşinci Boyut - Selma

2004 En İyi Arkadaşım - Banu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!