Galaya böyle geldi

Güncelleme Tarihi:

Galaya böyle geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 17:13

Yapımcılığını Parantez Yapım / Uğur Yalçınkaya & Kazım Albayrak’ın üstlendiği “Kod Adı K.O.Z.”un galası önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı.

Haberin Devamı

Cem Kurtoğlu, Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel’in rol aldığı filmin galasına, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, işadamı Mustafa Kefeli, Abdurrahman Dilipak, çeşitli üniversitelerin rektörleri ve birçok ünlü isim katıldı.

Vatanımıza hayırlı olsun

Filmde başbakan rolünü canlandıran Cem Kurtoğlu, “Vatanımıza hayırlı olsun. Çok mutlu olarak çalıştık. İnşallah da güzel netice alacağına inanıyorum. Tartışma yaratacaktır, ama insanca tartışma yaratsın. Siyasi destek almadık, sanatçılar siyasi destek alır mı? Bütün arkadaşlarımız sadece oyunculuğumuzu eleştirebilir. Neden bu filmde oynadın ya da oynamadın demek kimsenin haddi değildir. Filmin her anında heyecanlandım” dedi.

Haberin Devamı

Günay Hanım da geldi
Son anda yapımcının çağrısıyla toplu fotoğraf çekimine dahil olan Günay Musayeva’yı gören Tolga Karel, “Günay Hanım da geldi” diyerek eliyle eşini işaret etti. Karel’in gülümsemesine Musayeva, tepki göstermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!