Galaya 7 korumayla geldi

Güncelleme Tarihi:

Galaya 7 korumayla geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 17:10

Fatih Akın’ın yarın “Kesik” adıyla vizyona girecek yeni filmi “The Cut”ın galası, önceki akşam Nişantaşı City’s’de yapıldı.

Haberin Devamı

1915 Olayları’nı konu alan ve sinema yazarları tarafından ‘olayları tek taraflı yansıttığı’ gerekçesiyle eleştirilen “The Cut”ın galasına çok sayıda ünlü isim katıldı. 20 milyon dolarlık bütçesiyle dikkat çeken filmi izlemeye gelenler arasında Meltem Cumbul, Güven Kıraç, Rıza Kocaoğlu, Lale Mansur, Nejat İşler, Beste Bereket, Şevval Sam, Can Dündar ve Ara Güler de vardı.


İLK BAŞLARDA TEHDİTLER GELDİ

Fatih Akın, filminde rol alan Kevork Malikyan, Bartu Küçükçağlayan ve Çiğdem Aksüt’le birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü yönetmen, aldığı tepkilerle ilgili soruya “Filme gelen tepkiler fena değil. Daha doğrusu karışık. Filmi sevenler de var sevmeyenler de” yanıtını verdi. New York Times’a verdiği röportajda tehditler aldığını söyleyen Akın, bu yöndeki soruları ise “Hassas bir konu. Beklediğimiz şeylerdi zaten ama ilk başlarda olan durumlardı” şeklinde yanıtladı. Röportajındaki “Sanat için ölmeye değer” sözleri içinse “Röportajın ilk sorusuydu o. Daha ısınmamıştım basın toplantısında. Çok da önem vermemek lazım her söylenene” diye konuştu. Galadan sonra Taksim’deki Cezayir adlı mekânda after party yapıldı.

Haberin Devamı


Nejat İşler, gösterim sonrası filmi nasıl bulduğu sorusuna “Gerçekten çok iyi bir film, ben çok beğendim” yanıtını verdi

Fatih Akın, galaya katılan Nejat İşler için “Kendisini seviyoruz ve sayıyoruz. Çok başarılı ve yetenekli bir oyuncu. İnşallah kendisiyle gelecekte çalışırız. Ona her rol yakışır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!