Fatih Bulut'un 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı çalıntı mı?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2019 12:16

Oyuncu İrem Sak'ın paylaştığı bir videonun arka planında çalan 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı kısa sürede trend oldu. Müzik listelerinin başlarında yer alan şarkının çalıntı olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Son günlerde sosyal medyada dönen videolarla da iyice popüler olan Fatih Bulut'un seslendirdiği 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkının çalıntı olduğu iddia edildi. Şarkının söz yazarı Tarsuslu Aşık Hüseyin Akan, bestenin kendisine ait olduğunu, bunu da ispatladığını söyledi.

ŞARKI BELGESELDE DE YER ALDI

Fatih Bulut'un okuduğu eseri 1987 yılında cezaevinde yazdığını söyleyen Aşık Hüseyin Akan, eserin orijinal isminin 'Zalim Geceler' olduğunu, 2010 yılında yayınlanan Pusula Film tarafından yapımcılığı üstlenen ve TRT ile Kültür Bakanlığının desteğiyle yayınlanan 'Cono Ahmet ve Çocukları' isimli belgeselde bu eserin yer aldığını ifade etti.

'ZALİM GECELER'İ BEN ASKERİ CEZAEVİNDE BESTELEDİM'

Diğer eserlerini de bugün itibariyle noterden tasdiklediğini belirten Tarsuslu sanatçı Akan, “'Zalim Geceler'in bir hikayesi var. Zalim Geceler'i ben 1987 yılında 15. Kolordu askeri cezaevinde besteledim, her şeyini orada yaptım."

Haberin Devamı

Aşık Hüseyin Akan, eserini izinsiz kullanıp şöhret ve para kazanan Fatih Bulut'u dava edeceğini söyledi.

İHA

BAKMADAN GEÇME!