Faruk Salman'dan olay sözler! 'Damdan dama konan biri...' Deniz Seki'den yanıt gecikmedi

Güncelleme Tarihi:

Faruk Salmandan olay sözler Damdan dama konan biri... Deniz Sekiden yanıt gecikmedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 13:25

Deniz Seki'nin çocukluk aşkı Faruk Salman, Duymayan Kalmasın programına çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Deniz Seki'nin çocukluk aşkı Faruk Salman, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Duymayan Kalmasın programına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adı Murat Karabova ile anılırken Tayfun Topal'la el ele görüntü veren Deniz Seki magazin gündeminden düşmek bilmiyor.

Faruk Salmandan olay sözler Damdan dama konan biri... Deniz Sekiden yanıt gecikmedi

Hapishanede geçirdiği zor dönemlerde de yanında olan Faruk Salman, Deniz Seki'nin kendisine oğlundan ulaşıp "Seni seviyorum" dediğini iddia etti. İşte Faruk Salman'ın o açıklaması: "Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbimde, beynim bitmişti. Allah'ım beni kurtarmış şükürler olsun. " diyen Salman, "İlişkiniz neden bitti?" sorusuna, "Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı." cevabını verdi. Salman şu sözlerle devam etti: "Üç buçuk senedir ev kirasını ve ev kredisini ödüyordum. Geçen ay son verdim, artık ödemiyorum" Deniz Seki beni hala arıyor. Çıkan olaylardan sonra engelledim. Oğlumun telefonuna, "Ben seviyorum o benim eşim olacak" dediğini iddia etti.

Haberin Devamı

DENİZ SEKİ'DEN FOTOĞRAFLI YANIT

Faruk Salman'ın açıklamalarının ardından Deniz Seki iddialar karşısındaki sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı sevgilisi Tayfun Topal ile çekildiği fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı. Seki'nin bu paylaşımı 'Faruk Salman'a cevap olarak yorumlandı.

Faruk Salmandan olay sözler Damdan dama konan biri... Deniz Sekiden yanıt gecikmedi

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!