Fadik Sevin Atasoy Hollywood’da

Güncelleme Tarihi:

Fadik Sevin Atasoy Hollywood’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 15:32

Amerika’ya yerleşen Fadik Sevin Atasoy, Hollywood’da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Atasoy, Pierce Brosnan’ın oğlu Sean Brosnan’ın yapımcılığında çekilecek “The 6th Degree” adlı sinema filminde başrol oynayacak.

Haberin Devamı

Uzun süredir Amerika’da yaşayan ve tiyatro çalışmalarına da orada devam eden Fadik Sevin Atasoy, Hollywood yapımı bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanıyor. Oyuncu, yapımcılığını “James Bond” filmlerinin yıldızı Pierce Brosnan’ın oğlu Sean Brosnan’ın üstlendiği “The 6th Degree” adlı filmde rol alacak.

ÇEKİMLER LOS ANGELES’TA


“Dövüş Kulübü” filmiyle de tanınan Markus Redmond’un hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrol oynayacağı “The 6th Degree”nin çekimlerine ekim ayının son haftası Los Angeles’ta başlanacak. Fadik Sevin Atasoy, 8 haftada tamamlanması planlanan filmde Drea adlı bir kadını canlandıracak. Filmde rol alacak diğer isimler ise Hollywood’un tanınmış yüzleri; Mackenzie Astin, Jessica Morris, Amanda Kaschak ve Candace Smith. Psikolojik-dram türündeki yapım, 2016 yılında vizyona girecek.

Haberin Devamı

Fadik Sevin Atasoy Hollywood’da



Çok keyifliyim

Fadik Sevin Atasoy, bir Hollywood filminde başrol oynayacağı için mutlu: “Çok keyifliyim, böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutluyum.”

İşte filmin konusu

“The 6th Degree” (6 Derece) adıyla vizyona girecek filmin konusu şöyle: Şöhret dolu günleri geride bırakan A.J’in (Markus Redmond) önemli bir sırrı vardır. Zayıf bir anında bu sırrı eşi Drea (Fadik Sevin Atasoy) ile paylaşır. Bu sır, hem Drea’yı, hem komşusu Sam’i hem de bir market kasiyerini felakete sürükleyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!