Ezgi Şenler: Aslı gibi sevmek isterdim

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Şenler: Aslı gibi sevmek isterdim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 15:06

“Bodrum Masalı” dizi sektörüne genç bir yetenek daha kazandırdı. Dizinin platonik aşığı Aslı’ya hayat veren Ezgi Şenler, “Aslı’nın hiç yılmadan aşkının peşinden gitmesi, ona karşı koyamaması, bana kalırsa Ateş’e olan saf ve temiz aşkından kaynak-lanıyor. Aslı gibi sevmek isterdim birini” diyor.

Haberin Devamı

◊ “Bodrum Masalı”na izleyiciden ilgi büyük. Siz de kısa sürede dizide ön plana çıkan karakterlerden biri oldunuz. Alışabildiniz mi bu ilgiye ve popülerliğe?
- Dizimiz çok sevildi, bunun için çok mutluyuz. Aslı karakteri de aynı şekilde... Güzel yorumlar alıyorum. Ama hayatım aynı şekilde devam ediyor. Hayranlarımızla fotoğraf çektirmek dışında hayatlarımızda değişen pek bir şey yok. Hayatımdan çok memnunum.

◊ Nasıl gidiyor çekimler? Sette hayat nasıl?
- Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sette hayat güzel gidiyor. Gerçekten aile gibi olduk. Güzel bir set ortamımız var. Herkes işini severek yapıyor, bu da oyunumuza ve dolayısıyla seyircimize yansıyor.

BİR BALERİNİ OYNAMAK ÇOK KEYİFLİ OLURDU

◊ 3 kelimeyle Ezgi Şenler’i tanıtmanızı istesem... Sizi hiç tanımayan, sizinle yeni tanışacak birine kendinizi nasıl anlatırsınız?
- Neşeli, sıcakkanlı, birazcık da huysuz...

◊ Dizide olduğu gibi birine platonik olarak bağlansanız, Aslı gibi peşinden gider misiniz? Yoksa hiç üstüne düşmeyip vazgeçer misiniz?
- Aslı’nın hiç yılmadan aşkının peşinden gitmesi, fedakarlık yapması, ne olursa olsun sevgisini içine ata ata sevdiği erkeğin yanında durması, ona karşı koyamaması, bana kalırsa tamamen Ateş’e olan saf ve temiz aşkından kaynaklanıyor. Aslı gibi sevmek isterdim birini. Ama Ezgi, Aslı kadar sabırlı değil. Ben pes ederdim. Tabii büyük konuşmamak lazım. Hayat bu belli olmaz (gülüyor).

◊ İleride kesinlikle canlandırmalıyım dediğiniz bir karakter var mı?
- Biz oyuncuyuz ve her rolü benimseyip oynayabilmeliyiz. İlla bunu oynamalıyım dediğim bir rol yok. Bale eğitimi aldığım için bir dansçıyı canlandırmak isterim tabii... Mesela bir balerinin sahne dışında kalan hayatını oynamak çok keyifli olurdu...

Haberin Devamı

Ezgi Şenler: Aslı gibi sevmek isterdim


GÜZELLEŞMEK ADINA PEK BİR ŞEY YAPMIYORUM

◊ Yakın dönemde kariyer planlarınız arasında neler var?
- İlk projemin “Bodrum Masalı” olması benim için büyük şans. Çok değerli oyuncularla beraber çalışmanın oyunculuğumun gelişimine katkısı tartışılamaz. Bundan sonra yurtdışında oyunculuk eğitimi alıp kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum. Oyunculuk kariyerimi sağlam temellere oturtmak en büyük dileğim.

◊ Olmazsa olmaz dediğiniz güzellik ritüelleriniz var mı?
- Aslında güzellik ve güzelleşmek adına fazla bir şey yapmıyorum. Sette çok fazla makyaj yapıyoruz, cildimin bundan zarar görmemesi için dermatolojik ürünlerle düzenli olarak temizlemeye ve nemlendirmeye dikkat ediyorum, o kadar.
Bunun dışında bol su içiyorum. Maskelerle veya cilt bakımlarıyla fazla iyi değil aram...

◊ Mesleğinizle ilgili aldığınız en büyük tavsiye ne?
- En büyük tavsiye diye ayırmak yanlış olur, çünkü her gün yepyeni şeyler öğrenip, yepyeni tavsiyeler alıyorum. Kafama yatanları uygulamaya çalışıyorum.

◊ Oyunculuk için nelerden ilham alıyorsunuz?
- Geçmişimden ve yaşanmışlıklarımdan... Bazen de empati tabii ki...

Haberin Devamı

EN BÜYÜK KORKUM...

◊ En son sizi ne mutlu etti?
- Oyunculuğum hakkında gelen yorumlar ve hayranlarımın her zaman yanımda olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor...

◊ Hayatta en çok korktuğunuz şey ne?
- Sevdiklerimin hayatımdan bir anda çıkması.

◊ Hayalleriniz neler?
- Hayalimi gerçekleştirdim. Çok güzel bir dizide rol alıyorum. Şimdi oyunculukta ilerlemek ve iyi bir oyuncu olmak var.

YALAN SÖYLEYENDEN HEMEN UZAKLAŞIRIM

◊ Duygusal mısınız yoksa mantığınız mı önce gelir?
- Duruma göre değişiyor bu ama genel olarak mantığım önce geliyor. Kova burcu olmanın yararları (gülüyor).

◊ Aşılmasını istemediğiniz sınırlar, tahammül edemediğiniz durumlar neler?
- Sınırlarım ve tabularım hiç yok denilecek kadar az. Tahammül edemediğim tek şey yalan ve güvenimin sarsılması. O insandan direkt uzaklaşırım böyle bir durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!