Eve baskın davasında Coşkun Sabah tanık olacak

Güncelleme Tarihi:

Eve baskın davasında Coşkun Sabah tanık olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 11:48

 Ünlü sanatçı Coşkun Sabah ile eski Türkiye güzeli Ceyda Sabah 19 yıllık evliliklerini “İhanet” iddiaları ile bitirmişlerdi. Ancak Ceyda Sabah’ın boşanma sürecinde yaptığı gizli baskın başına iş açtı.

Haberin Devamı

Eşinin evde unuttuğu cep telefonunda Etiler’deki evinde bir kadınla buluşacağına dair mesajları gören Ceyda Sabah, yanına bir çilingir alarak eve gitti. Ancak eşinin evi kendisinden habersiz kiraya verdiğinden haberi olmayan Ceyda Sabah kiracı ile karşı karşıya kaldı. Kiracı Mustafa Kayışoğlu’nun şikayeti üzerine Ceyda Sabah hakkında, “konut dokunulmazlığını ihlal” suçundan dava açıldı.

COŞKUN SABAH DİNLENECEK

Yapılan yargılama sonrası Ceyda Sabah beraat etti. Ancak Kiracı Mustafa Kayışoğlu’nun karara itiraz etmesi sonucu Bölge İstinaf Mahkemesi kararı bozdu. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yeniden başlanan yargılamanın ilk duruşmasına taraflar katılmadı. Mahkeme ara kararında, Coşkun Sabah’ın tanık olarak dinlenmesi için çağırılmasına karar verdi. Suça konu olan evin faturalarının ve aidatlarının da kimin tarafından ödendiğinin sorulmasına hükmeden mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu’na gönderilmesine karar verdi.

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!