Evde gerçekten sevgili halk önünde iki yabancı

Güncelleme Tarihi:

Evde gerçekten sevgili halk önünde iki yabancı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:05

Bir kadın ile bir erkeğin ilişki yürütmesi hiç kolay değil. Hele gösteri dünyasında! Bu da gayet doğal bir durum. Herkesin gözü önünde sağlıklı bir ilişki yürütebilmek dünyanın en zor işlerinden biri olsa gerek. İşte böyle durumlarda bazı ünlüler de özel hayatlarını olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Bu uğurda sokakta sevgilisinin elini bırakıp aynı fotoğraf karesine girmemek için kaçanlar bile oluyor. En azından ilişki belli bir düzene oturuncaya kadar.

Haberin Devamı

Yani bazı ünlüler sevgili olsalar da halkın gözleri önünde zaman zaman birbirlerini tanımıyormuş gibi sanki birbirlerine yabancıymış gibi davranabiliyor. İşte bunu tercih eden o ünlü çiftler.

Â

Evde gerçekten sevgili halk önünde iki yabancı

Bu yıl en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ını kazanan Alicia Vikander ile sevgilisi Michael Fassbender de ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı seçen ünlü çiftlerden biri.

Öyle ki Oscar töreninin kırmızı halısında bile yan yana gelmediler çok fazla. Vikander fotoğrafçılara anne ve babasıyla poz verdi. Zaten ilişkilerinin başında da çıkan tüm dedikoduları cevapsız bıraktı ünlü çift. Bir dönem haklarında ayrıldıklarına dair söylentiler de çıktı. Buna bile cevap vermediler. Ama Danish Girl filmiyle Oscar ödülünü kazanan Vikander, sevinçten sevgilisinin boynuna sarılınca onların gerçekten ayrılmadıkları da ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Evde gerçekten sevgili halk önünde iki yabancı

Son birkaç yıldır Katie Holmes ile Jamie Foxx'un birlikte olduğu konuşuluyor. Hatta geçen hafta Holmes'un bu ilişkiden hamile olduğu haberleri bile yayıldı. Güzel oyuncunun parmağındaki yüzük, Foxx ile nişanlandığına kanıt olarak gösterildi. Ama Katie Holmes de Jamie Foxx da bu konuda ser verip sır vermiyor. Zaten hala iddia düzeyinde olan ilişkilerinin başından beri birlikte objektiflere takıldıkları bir tek fotoğraf var. Anlaşılan ikili arasındaki ilişki belli bir resmiyet kazanıncaya kadar da her şey söylenti olarak kalmaya devam edecek.

Evde gerçekten sevgili halk önünde iki yabancı


Eva Mendes ile Ryan Gosling de ilişkilerini belli bir noktaya gelinceye kadar gözlerden uzak yaşadı. Sonra el ele pozları basında yer almaya başladı. Derken MendeS'in hamile kaldığı söylentileri yayıldı. Güzel oyuncu bu konuda da konuşmamayı tercih etti. Sonradan verdiği bir röportjda da "Medyanın bir ünlünün hamilelik sürecini takip etmesi kadar gerilim yaratan bir şey yok" diyerek anlattı. Bir ara ayrıldıkları yolunda söylentiler de çıksa Gosling ve Mendes minik bebekleri ile mutlu bir hayat sürüyor.

Haberin Devamı

Evde gerçekten sevgili halk önünde iki yabancı

Beyonce ve Jay Z de ilişkilerini evleninceye kadar çok fazla göz önüne taşımamaya gayret etti. Her ne kadar hayranları onları birbirlerine yakıştırsa da aralarındaki kimyanın tuttuğunu ileri sürse de onlar bu konuda tek kelime etmedi. Çuft 2008 yılnın Nisan ayında evlendi. O zamandan bu yana da artık saklanma gereği duymuyorlar.

 

BAKMADAN GEÇME!