Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2015 01:37

Kamuoyunun Behzat Ç dizisiyle sevdiği tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. Sakallarını kesen ve kilo veren Beşikçioğlu, hurriyet.com.tr aracılığıyla "Yeni bir diziyle yeni imajımla seyircilerin karşısına çıkacağım" mesajı verdi.

Haberin Devamı

Amerikan Büyükelçiliği'nin Milli Gün Resepsiyonuna katılan Beşikçioğlu'nu davetlilerin büyük çoğunluğu yeni imajı nedeniyle tanımadı. Sürpriz bir çalışmayla gelecek sezonda hayranlarının karşısına çıkacağını söyleyen Beşikçioğlu, yeni dizinin içeriğini açıklamadı ama ipuçlarını verdi.

Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı

Hürriyet'e konuşan Beşikçioğlu, yeni dizide bir genetik profesörünü canlandıracağını söyledi. Dizinin adının insanda bulunan 46 kromozomdan yola çıkarak "46" olmasının planlandığını da kaydeden Beşikçioğlu, yeni dizide Behzat Ç'deki bazı rol arkadaşlarının da yer alacağını açıkladı. Dizinin Aralık ayında gösterime girmesinin öngörüldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı

TİYATRO SEVERLERİ İHMAL ETMEYECEK

Beşikçioğlu, Ankara'dan sonra İstanbul'da açtığı Tatbikat Sahnelerinde tiyatro severler için iki ayrı oyun sahneleneceğini belirtti. Bunlardan birinin de 1980'li yıllarda hayatını kaybeden ve 20.yüzyılın Fransız oyun yazarı ve aktivisti Jean Genet'nin oyunu olacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!