Enes Batur kimdir? Sevgilisi kim?

Güncelleme Tarihi:

Enes Batur kimdir Sevgilisi kim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 11:47

Youtuber Enes Batur, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Kendi hayatını anlattığı Hayal mi Gerçek mi? filmiyle geniş bir kitleye ulaşan Enes Batur’un, yaşı, eğitimi ve sevgilisi merak konusu oldu. Peki Enes Batur kimdir? Filmde kendisine eşlik eden sevgilisi Başar Karahan kim?

Haberin Devamı

Polis bir baba ve hemşire bir annenin çocuğu olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur, ilk olarak bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki incelemeleriyle tanındı. 6 milyonu aşan takipçisi bulunan Enes Batur, uzun süredir kendisi gibi Youtube videoları çeken Başar Karahan ile birlikte. Makyaj videoları vloglar çeken Başak Karahan, sinema televizyon bölümünde okuyor. 

HAYAL Mİ GERÇEK Mİ? FİLMİNİN KONUSU

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

BAKMADAN GEÇME!