En çok izlenen netD Müzik

Güncelleme Tarihi:

En çok izlenen netD Müzik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 17:01

Doğan TV Holding bünyesindeki NetD Müzik, YouTube’da en çok izlenen kanal oldu. Bir milyon abone limitini aşan kanala, YouTube tarafından Altın Oynatma Düğmesi Ödülü verildi.

Haberin Devamı

Doğan TV Holding'in yaklaşık bir yıl önce kurulan NetD Müzik platformu, en çok izlenen YouTube kanalı oldu. NetD Müzik, veri analiz şirketi OpenSlate tarafından geçtiğimiz eylül ve ekim ayında dünyanın en çok izlenen YouTube kanalı olarak belirlendi. Bu başarının ardından NetD Müzik, bir milyon abone limitini aşan YouTube kanallarına verilen Altın Oynatma Düğmesi Ödülü’ne layık görüldü.

Ödülün yanı sıra NetD Müzik ekibi, YouTube’un CEO’su Susan Wojcicki’den başarılarını kutlayan bir de mektup aldı. Wojcicki, mektubunda NetD Müzik kanalının Las Vegas ve Vancouver gibi şehirlerden daha büyük bir kitleye sahip olduğunu belirtip ekibi kutladı.
Kurulduğu ocak ayından bu yana 4,4 milyardan fazla kere müzik videosu izlenen NetD Müzik, dünyaca ünlü şarkıcılar Taylor Swift ve Justin Bieber, ünlü şovmen Jimmy Fallon ve ünlü YouTube rekortmeni PewDiePie gibi isimleri geride bıraktı.
Dünyanın en büyük kanalları arasında yer alan Türkçe müzik kanalına, www.youtube.com/netdmuzik üzerinden ulaşılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!