Emre’yle kimyamız tuttu

Güncelleme Tarihi:

Emre’yle kimyamız tuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2015 09:25

Evrim Alasya, “Benim Adım Gültepe”nin ardından Kanal D’nin yeni dizisi “Güneşin Kızları”nda da anne rolünü üstlendi. Üç çocuğunu büyüttükten sonra aşkı bulan Güneş karakterini canlandıran oyuncuya dizide Emre Kınay eşlik ediyor.

Haberin Devamı

* Yeni diziniz hayırlı olsun Evrim Hanım. Nasıl gidiyor çekimler?
- Teşekkürler. Çekimlere mayıs ayının ikinci haftası İzmir’de başladık. Her şey oya gibi işlenmiş bu projede. Bu sayede çok keyifli, yüksek enerjili gidiyor çekimler. Çok güzel bir ekip kurulmuş, birbirimize hemen ısındık.

* Çekimler İzmir-İstanbul hattında mı geçecek?
- Yok, İzmir’de başladık. İlk iki bölümün bazı sahnelerini orada çektik. Daha sonra hikâye gereği ailece İstanbul’a geliyoruz.

* Siz Güneş rolündesiniz değil mi? Nedir hikâyesi Güneş’in?
- Evet... Güneş, hayatta tek başına kalmış bir kadın. Üç kızını tek başına büyütmüş, çok zorluklar çekmiş. Hayatını kızlarına adamış, güçlü bir kadın. Edebiyat öğretmenliği yapıyor. Hayatına da kimseyi almamış, ta ki karşısına Emre Kınay’ın canlandırdığı Haluk çıkana kadar.

* Bu kadının geçmişi biraz karanlık galiba. Kızlarının babası nerede mesela?
- Koca yok. Terk edip gitmiş. Gerisini izleyince göreceğiz.

KIZLARINDAN BİRİ EVLİLİĞE KARŞI

* Haluk’la birlikte Güneş’in tüm hayatı değişecek sanırım...
- Güneş’in İstanbul’a gelme sebebi, Haluk zaten. Evlenme teklifini kabul ediyor ve ailesiyle tanışmak için İstanbul’a geliyor. Ama kızlarından biri bu evliliğe karşı çıkıyor. Kızı, “Üç tane kızın var, senin sevgilin olamaz” diyor Güneş’e.

* Ona rağmen aşkını yaşıyor mu Güneş?
- Tabii ki yaşıyor. Haluk’la çok büyük bir aşk var aralarında. Her şeyi bir anda geride bırakıp, üç çocukla birlikte yeni bir hayata başlamak için gerçekten çok aşık olmak lazım. İşini bile bırakıyor, Güneş ve çocuklarını alıp Haluk’un evinde yaşamaya başlıyor. Hikâye böyle başlıyor.

* Dizinin tanıtımlarından gördüğümüz kadarıyla Haluk da evde yalnız yaşamıyor. Büyük çatışmalar yaşanacak sanırım...
- Evet, Haluk evde oğlu, annesi, kız kardeşi ve erkek kardeşiyle yaşıyor. Asıl bomba, eski eşi de o evde. Ben Evrim olarak, o eve düşmek istemezdim açıkçası.

Haberin Devamı

Emre’yle kimyamız tuttu


HER ŞEYDEN VAZGEÇMEK İÇİN CAHİL CESARETİ GEREK

* Siz aşk uğruna bu kadar şey feda edebilir miydiniz?

- Ben Güneş kadar fedakâr olamayabilirim. Çok zor bir tercih bu. Şu andaki hayat bilgimle herhalde yapmazdım. Biraz cahil cesareti gerekiyor onun için. Ama tabii büyük de konuşmayayım.

* Siz üç çocuk yapar mısınız Güneş gibi?
- Ay ben normal hayatta yapamam üç tane. Yaparsam ancak bir tane yaparım. O sorumluluk ömür boyu bitmiyor çünkü...

* Çocuğunuz yok ama size hep anne karakterleri geliyor, bu durum rahatsızlık veriyor mu?
- Rahatsızlık duymuyorum ama “Benim Adım Gültepe” dizisi uzun soluklu olsaydı, yeniden anne rolü oynamak konusunda kararsız kalabilirdim. Bu diziden sonra da bir süre kabul etmem anne karakterlerini.

* “Benim Adım Gültepe”den sonra oluşan boşlukta neler yaptınız?
- Ailem İzmir’de, onlarla vakit geçirdim. Gelen teklifler vardı, onlara baktım. Aslında benim niyetim yazın iş yapmak değildi ama bu projenin senaryosunu çok beğendim.

* Rol arkadaşınız Emre Kınay’la aranız nasıl bu arada?
- Emre’yle oyunculuk kimyamızın çok tuttuğunu düşünüyorum. Hep birlikte çalışıyormuşuz gibi öyle bir hissiyatla oynuyorum. Çok şanslıyım. Ondan öğreneceğim çok şey var.

Haberin Devamı

ROL İÇİN 5 KİLO VERDİM

* Güneş karakteri için özel bir hazırlık yaptınız mı?
- Set başlayana kadar senaryoyu defalarca okudum. Bir de 5 kilo verdim.

BEN DE PES ETMEM

* Güneş karakteriyle benzer yanlarınız var mı?
- Güçlü tarafı bana benziyor. Ben de onun gibi pes etmeyi sevmem. Hayat devam ettikçe her zaman bir umut vardır benim için de. Bu açıdan kendime çok yakın buluyorum Güneş’i.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!