Yunus Özdiken'den açıklama geldi: Elçin Sangu'yu aldattı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yunus Özdikenden açıklama geldi: Elçin Sanguyu aldattı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 16:30

Elçin Sangu'yu iş arkadaşı Beril Varol'la aldattığı iddia edilen Yunus Özdiken'den ilk açıklama geldi. Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken'in Beril Varol'la yakınlaştığı görüntüler bugün basında yer almıştı. Peki Yunus Özdiken ihanet iddilarına ne yanıt verdi?

Haberin Devamı

Elçin Sangu'nun uzun süredir aşk yaşadığı Yunus Özdiken'in genç bir kadınla çekilen görüntüleri olay oldu. Yunus Özdiken'in adının Beril olduğu öğrenilen iş arkadaşıyla samimi fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özdiken "İhanet" iddialarına yanıt verdi. Yunus Özdiken "Beril Varol, Elçin ile benim asistanım. Böyle haberlerin çıkması saçmalık!" yorumunda bulundu.

YUNUS ÖZDİKEN KİMDİR?

Elçin Sangu’nun sevgilisi olarak tanınan Yunus Özdiken’in hayatı merak konusu oldu. Medyadan uzak olmasına rağmen sık sık gündeme gelen Yunus Özdiken’in eğitimi ve kariyeri gibi konular araştırılıyor. Peki Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken kimdir?

Magazin ve sanat dünyasının dışın bir kariyeri olan Yunus Özdiken, özel bir firmada ekosistem koordinatörlüğü yapıyor. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun olan Yunus Özdiken, Yüksek Lisan eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. Barış Arduç ile aşk iddialarından rahatsız olan Elçin Sangu, sevgilisi için şunları söylemişti; Beni yolda kim görse, Barış'ı soruyor. Hayatımdaki kişiye (Yunus Özdiken) ayıp. Sevgilim olduğunu bile bile dedikodu çıkarıyorlar. Yoruldum artık. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmemi sağlıyor".

BAKMADAN GEÇME!