Ebru Şallı'dan çıplak fotoğraf iddialarına yanıt geldi..

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şallıdan çıplak fotoğraf iddialarına yanıt geldi..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 12:43

İnternette yayılan bir iddia magazin basınında gündem oldu. Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafların bir anda internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmasının ardından açıklama geldi. Ebru Şallı çıkan bu iddiaların ardından açıklamada bulundu

Haberin Devamı

Dün Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sosyal medyada büyük bir hızla yayılmaya başladı. Ünlü ismin adına bir açıklama yapan menajeri "bugün itibariyle bir takım gazeteci ve internet yayıncısıyla irtibata geçen tanımadığımız bazı şahısların, temsil ettiğimiz Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınlamaya çalıştıklarını öğrendik. Söz konusu fotoğraflar kesinlikle Ebru Şallı'ya ait değildir" dedi.

İşte o açıklama:

Bugün itibariyle bir takım gazeteci ve internet yayıncısıyla irtibata geçen tanımadığımız bazı şahısların temsil ettiğimiz Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınlamaya çalıştıklarını öğrendik. Söz konusu fotoğraflar kesinlikle Ebru Şallı'ya ait değildir ve bu konuda gerekli tüm yasal yollara başvuruyoruz. Konunun vahameti nedeniyle bu tür fotoğrafların kullanılmamasını/yayınlanmamasını önemle rica ediyoruz. Aksi halde bu fotoğrafları yayınlayanlarla ilgili yasal başvuruda bulunmak zorunda kalacağımızı bildiririz....

Haberin Devamı

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı (d. 15 Ocak 1977, İstanbul), Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

 

Ebru Şallıdan çıplak fotoğraf iddialarına yanıt geldi..


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!