Düelloya devam

Güncelleme Tarihi:

Düelloya devam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 15:25

Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin arasında başlayan klip atışması, “Beyaz Show”un önceki akşam yayınlanan bölümünde de devam etti.

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk’ün Candan Erçetin”in “Git” klibine yaptığı uyarlamayla başlayan atışma giderek büyüyor. Erçetin’in geçen hafta evinde çektiği, Demet Akbağ, Gupse Özay, Saba Tümer, Esra Erol ve Derya Şensoy’un da yer aldığı kliple meydan okuduğu ünlü şovmen, yanıtını bu haftaki “Beyaz Show”da verdi. Düellonun beşinci roundunda Erçetin’in yaptığı gibi ünlülerin desteğini alan ünlü şovmen, ünlü şarkıcının “kadın dayanışması”na kendi kurduğu erkek grubuyla karşılık verdi. Yeni klipte Ümit Besen, Nuri Alço, Mustafa Üstündağ, Hayko Cepkin, Emre Karayel , Mansur Ark ve Ali Ihsan Varol kamera karşısına geçti. Klibe son noktayı Dilber Ay koydu. Ay, meşhur “Tavukları Pişirmişem” türküsünü erkekler grubuna uyarladığı nakaratıyla okudu. Bu kliple çıtayı daha da yükselten Beyaz’a gelecek hafta Candan Erçetin’in vereceği cevap merakla bekleniyor.

Candan Erçetin”in mercimek köfteli altın günü klibine, Beyazıt Öztürk’ün kurduğu mangal grubu “Biz mercimeği fırında severiz” diye yanıt verdi.
“Beyaz Show”un bu haftaki konukları Yolanthe Cabau, Belçim Bilgin, Engin Hepileri, Caner Cindoruk, Cengiz Bozkurt, Hande Doğandemir ve Funda Arar oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!