Dönüşüm sürecim devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Dönüşüm sürecim devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 13:00

Pantene Yıldızı Parlayanlar ödüllerinden biri bu yıl Merve Çağıran’ın oldu. Yeni çalışmalarından bahseden oyuncu, Pantene Altın Kelebek’in temasında olduğu gibi dönüşüm sürecinin devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bu yıl Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan biri oldunuz. Geçmiş yıllarda kazananları ve onların yaşadıkları dönüşümü biliyoruz. Bu ödülün kariyerinizi nasıl etkileyeceğinizi düşünüyorsunuz?

- Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülü çok gurur verici bir ödül. Ben de bu yıl bu ödülü alanlardan biri olduğum için çok heyecanlıyım. Daha önce ödülü alan isimlerin hepsinin kariyerleri inanılmaz bir dönüşüm geçirdi. Ben de bu yolda ilerleyeceğime inanıyorum.

Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan biri olduğunuz haberini nerede, nasıl aldınız?

- Haberi cilt bakım merkezinde aldım. Haberi aldıktan sonra orada yüzümde maske ile beklemek çok zordu çünkü yerimde duramıyordum.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri. Bu yıl 45’incisi yapılacak törende siz de ödül alan isimlerden biri olacaksınız. O sahnede yer almak sizin için ne anlam ifade ediyor?

Haberin Devamı

- Pantene Altın Kelebek sahnesi Türkiye’nin en iyi isimlerini taşıyor her sene. Bu yıl ben de sektörümüzün en başarılı isimleri ile o sahnede ödül alacağım için çok mutluyum. Ödülü aldığım andan itibaren benim için çok güzel şeylerin olacağına, hayatımda müthiş bir dönüşümün başlayacağına eminim.

SAÇ BAKIM RUTİNİM DEĞİŞTİ

Tören için hazırlıklara başladınız mı?

- Başladı tabii ki. Hem kırmızı halı hem de sahne için saçım, makyajım, kıyafetimle baştan aşağı en iyi halimle orada olmak istiyorum. Özellikle saçlarıma ve cildime düzenli olarak bakım yapmaya başladım. Işıl ışıl parlayan bir cilt ve güçlü ve sağlıklı görünen saçlarla kıyafeti de en iyi şekilde taşıyacağıma eminim.

Geceye özel hazırlıklar dışında sizin rutin olarak uyguladığınız, olmazsa olmaz güzellik, saç bakım rutinleriniz nelerdir?

- Bu yıl ödül sayesinde Pantene ile bir araya geldik ve saç bakım rutinim baştan sona değişti doğal olarak... Saçlarım ince telli olduğu için yıpranmamasına ekstra özen gösteriyorum. Şampuan uyguladıktan sonra saç bakım kremi kullanmanın ne kadar fark yarattığını gördüm. Her zaman en sağlıklı ve güçlü halinde gözükmesi için düzenli olarak bakım yapmaya çalışıyorum. Saçımı ağırlaştırmadan bakım yaptığı için hafif yapısı ile Pantene Köpük Krem’i kullanmayı çok seviyorum.

Haberin Devamı

Reklam filmi için Aslı Bekiroğlu ve Afra Saraçoğlu’yla bir araya geldiniz. Çekim süreci nasıl geçti, önceden tanışıyor muydunuz?

- Aslı’yla aynı ajanstayız. Daha önce “İkimizin Yerine” filminde beraberdik. Çok seviyorum zaten. Afra’yı yeni tanıdım, herhangi bir fikrim yoktu ama beklediğimden çok daha eğlendik üçümüz, herkes rahattı ve şakaya açıktı.

Dijital platformda yayınlanacak “Bozkır” ve televizyonda ekrana gelecek “Çarpışma” dizilerinde rol alıyorsunuz bu sezon. Nasıl bir planlama, nasıl bir koşturma içerisindesiniz?

- Evet, ikisi de aynı zamanlarda yayına giriyor neredeyse. Biraz yoğun geçti ama aralarda kendime vakit ayırabildim yine de. Planlama yapmıyorum bu ara. Bir şeyi düşünüp karar verip hemen yapıyorum, planlayınca vakit olmuyor. İkisi de çok güzel işler, çok mutluyum gerçekten. Heyecan duyuyorum içimde senaryoları okudukça.

Haberin Devamı

Hangi rollerde izleyeceğiz sizleri?

- Birbirinden çok farklı kültürler ve insanlar içinde geçiyor iki iş. İlk olarak bu güzel, tabii bir de şaşırtıcı yanları güçlü ve sert.

Dönüşüm sürecim devam ediyor

HAYALLERiMiN PEŞiNDEN GiDiYORUM

 Daha önce de dijital platform dizisinde yer almıştınız. Ekran ve dijital arasındaki en bariz fark ya da rahatlık nedir size göre?

- Evet, dijitalde çok daha alternatif, daha özgür hikayelerden bahsedilebiliyor. Bu da senariste oyuncuya ekibe ve izleyen ya da hikayesini anlatmak isteyen herkese cesaret ve o kitle arasında birlik bilinci verebilir.

Sizin sektör içerisinde en beğendiğiniz isimler kimler?

Haberin Devamı

- Demet Evgar, Halit Ergenç... Daha var tabii. Böyle isim vermek bana garip geliyor. Bu liste çok uzayabilir, çok tanınmayan büyük yetenekler var.

Edebiyata, modaya ve müziğe meraklı olduğunuzu anlıyoruz sosyal medya hesaplarınızdan. Peki nasıl bir kadındır Merve Çağıran? Sosyal hayatında neler yapmayı, vaktini nasıl değerlendirmeyi sever?

- Valla böyle bir insanım işte, gördüğünüz gibi. Bazen de hiç görmediğiniz gibi...

Hayallerimin peşinde gitme gücü buldukça motivasyonumu düşürmediğim zaman attığım adımlar beni hep mutlu ediyor. Beste yapıyorum, şarkı söylüyorum, sohbet ediyorum, yazıyorum.

Hiç acelem yok pratiğe dökmekle ilgili. Bir şeyin yaratımı tamamen bana aitse ve bir zaman kısıtlamam yoksa daha iyisi için bekleyebilirim. Bu aralar durmakla ilgili durumlar hoşuma gidiyor en çok. Durabilmek zor çok. Konuşuyoruz hepimiz çünkü şu dönem.

Haberin Devamı

Son olarak herkesin hayallerini hatırlayıp yüreğini dinleyebildiği, sakin ve huzurlu bir yıl olsun. Yalnız sesimiz değil gözlerimiz gülsün. Teşekkürler.

Kendimi dinleyebildiğim anlarda dönüşüyorum

Pantene Altın Kelebek töreninin bu yılki teması dönüşüm. Sizin dönüşüm süreciniz nerede nasıl başladı?

- Dönüşüm sürecim sürekli devam ediyor. İnsanın dönüşümü bazı anlar çok sancılı bazı anlar çok ferah hislerle geliyor. Kendimi dinleyebildiğim anlar da dönüşüm. Çok gürültü varsa da başka bir kırılma yaşıyorsunuz. Bu sene kendimi insan olarak daha değişken hissediyorum. Attığım adımlar da o yönde oluyor. İnsan kendine çok yük bindirmemeli.

BAKMADAN GEÇME!