Diziler sahile indi

Güncelleme Tarihi:

Diziler sahile indi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 15:09

İlk mayoları FOX’taki “No: 309” dizisinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın üzerinde gördük. 

Haberin Devamı

Cihan Nacar tasarımı sarı çapraz yakalı mayo çok cool ve şık duruyordu. Siyah pareo ve hasır şapkayla tamamlamıştı. İtiraf edeyim Furkan Palalı’nın mayosundan çok karın kasları dikkat çekiciydi. Kendisini çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Diziler sahile indi

Ama yine de merak edenler için kırmızı mayosunun markası Nike.
Cihan Nacar mayo: 790 TL 
Kimono Mango : 129 TL
Şapka Mango: 79 TL 
Nike Mayo: 180 TL

 

Tasarımcı elbisesi farkı

Diziler sahile indi

Haberin Devamı

Bir elbisenin hazır giyim mi yoksa haute couture mü olduğu hemen anlaşılıyor. “No: 309” dizisinin Lale karakteri Demet Özdemir’in son bölümde giydiği siyah beyaz elbisede belli olduğu gibi. Son yılların yeteneği ile en çok şaşırtan genç moda tasarımcısı Gülçin Çengel’e ait elbisenin piliselerini ve kemerini çok beğendim. Fiyatı 1200 TL

Diziler sahile indi

 

Tam bir yaz elbisesi 

Aşk Laftan Anlamaz’ın son bölümünde Hande Erçel’in giydiği önden etek-bluz gibi iki parça gözüken elbiseye bayıldım. Üstü beyaz, altı asimetrik kesim turuncu ve beyaz elbise tam bir yaz elbisesi. Göğüs arasındaki üçgen detay ise şimdiye kadar görmediğim farklı bir tasarım oyunu.

Diziler sahile indi

 

Anne pantolonu üstüne lolita bluzu

Yüksek Sosyete’nin son bölümünde Hazar Ergüçlü’nün stilinde uyumsuzluğun uyumu yakalanmıştı. Mom jeans diye tanımlanan anne pantolonun üstüne, kısa ve fırfırlı bir crop top giymişti. Kolunda ise kocaman salaş bir çanta. Birbiri ile ilgisi olmayan parçaların uyumu tutturulmuştu. Stylist Burak Sanuk’a tebrikler.

Haberin Devamı

Diziler sahile indi

 

Tek omuz kardeşliği

Diziler sahile indi

Bu yaz omuzların ikisini de açıkta bırakan fırfırlı bluzlar kadar, tek omuzu kapatan tekini açıkta bırakan çapraz bluzlar ve elbiseler de çok moda. Kimisinin tek kolu tamamen uzun kimininki kısa. 
“Rengarenk” dizisinde sanatçısı ile özel hayatında da stil konusunda da aşık atmaya çalışan sinsi bir menajeri canlandıran Merve Oflaz’ın bebek mavisi tek omuz bluzunu çok sevdim. Beyaz pantolonla tamamlaması da isabet olmuş. “Hayatımın Aşkı” dizisinde Hande Doğandemir’in tek omuz elbisesinin ise üstü güzel altı fazla bol tabir yerindeyse çuval gibi iniyor.

Haberin Devamı

Diziler sahile indi

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!