Deniz Seki Kadıköy’de

Güncelleme Tarihi:

Deniz Seki Kadıköy’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 09:20

Yargılandığı uyuşturucu davası kapsamında yeniden hapse girmesi kesinleşen Deniz Seki, polisten kaçmaya devam ediyor. Öte yandan yapımcısı Bülent Seyhan, onun yokluğunda ailesinden izin alarak yeni albümünü çıkardı, Kadıköy’deki bir binayı da Deniz Seki görseliyle giydirdi.

Haberin Devamı

Deniz Seki’nin hapis cezası kesinleşmesinden önce stüdyoya girerek çalışmalarını tamamladığı yeni albümü, önceki gün piyasaya çıktı. Yapımcısı Bülent Seyhan, Seki ailesinin izniyle piyasaya sürdüğü “İz” albümünün tanıtımı için de Kadıköy’deki bir binanın cephesini sanatçının görseliyle kaplattı.
Sanatçısının suçsuzluğuna inandığını söyleyen Seyhan Müzik’in sahibi Bülent Seyhan, Seki’nin neden polise teslim olmadığı sorusuna şöyle yanıt verdi: “Deniz Seki, uyuşturucu kullandığını kabul etti, ama artık bıraktığını söyledi. Bu pisliği yaptığı için de herkesten af diledi. Ama suçsuz olduğunu düşündüğü için teslim olmuyor. Suça delil olarak tape’ler gösteriliyorsa, o zaman devlet büyüklerinin de tape’leri var, onlar da dikkate alınsın.
Çifte standart uygulanmasın.”

Uyuşturucuya başlama nedeni yanlış sevgili
Seyhan, Deniz Seki’nin uyuşturucu kullanmaya başlamasından ise çevresini sorumlu tuttu, “Deniz çok duygusal biridir. Uyuşturucuya başlama nedeni yanlış sevgili, yanlış arkadaştır. Hayatındaki boşluk yüzünden uyuşturucu kullanmıştır” dedi.
Bu albümü çıkarmaya ilk günden beri yetkisinin olduğunu da sözlerine ekleyen yapımcı, Seki’yi düşündüğü için bugüne kadar beklediğini vurguladı: “İlk günden bu yana albümü çıkarmaya yetkim vardı. Ama sanatçıya değer verdiğim için elimde tuttum, çıkarmadım. Ondan haber almadan yayınlamak, onu öldürmek demekti. Şeker bayramında çıkacakken bu yüzden erteledim. Sonunda ailesinden böyle bir rica geldi, ‘tamam’ dedim. Deniz gerçekten çok güzel bir albüm yapmıştı, ben de onu ve sanatını toplumla buluşturmak istedim. Bu albümü çıkarmamın amacı, içeride sürünmesinin yanlış karar olacağını herkese göstermek ve Deniz için gündem yaratmaktı. Sağ olsunlar, dinleyenler Deniz’i sahiplendiler.”

Nerede olduğunu inanın bilmiyoruz
Ünlü yapımcı, “İz” albümüyle birlikte ortaya atılabilecek “Bülent Seyhan, Deniz Seki ile iletişim halinde, yerini biliyor” iddialarına karşı da açıklamasını şimdiden yaptı: “Deniz Seki’nin ilk iki klibini zaten çekmiştik. İlk klibin onayı aldık ancak onun nerede olduğunu bilmediğimiz için ikinci klibi ‘Hayat İki Kişilik’ için onay alamıyoruz.”

Haberin Devamı

Nişanlısı sıkılmıştır
Bülent Seyhan, ünlü sanatçıyla nişanlısı Faruk Salman’ın da iletişim kuramadığını söyledi: “Nişanlısı Faruk Salman da Deniz’e ulaşamadığı için sıkılmıştır.”

Haberin Devamı


Aziz Yıldırım’a yapılan Deniz’e de yapılsın

Bülent Seyhan, adli mercilere Aziz Yıldırım örneğini göstererek şöyle seslendi: “Aziz Yıldırım’a gösterilen imtiyaz, Deniz Seki’ye de gösterilsin. Deniz de tekrar yargılansın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!