Demet Özdemir: "Kıvanç'ın kalbi çocuk gibi"

Güncelleme Tarihi:

Demet Özdemir: Kıvançın kalbi çocuk gibi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 14:41

’Çilek Kokusu’ dizisinde oynayan Demet Özdemir, Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Demet Özdemir, ’Kurt Seyit ve Şura’ dizisi ile birlikte çok sayıda Arap hayranı olduğunu, sosyal medyadaki hesabına Arapça yazılan ilk mesajları görünce şaşırdığını bunların ürün reklamı olduğunu zannettiğini söyledi.

’Çilek Kokusu’ dizisinde oynayan Özdemir, Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Özdemir, ’Türkiye’nin kalbi’ olarak nitelendirdiği Bodrum’da çekimlerin olması nedeniyle, çekimlerin yanı sıra eğlenme fırsatı bulabildiklerini söyledi.

Demet Özdemir: Kıvançın kalbi çocuk gibi

Daha önce ’Tut Sözünü’ isimli sinema filmi ve ’Sana Bir Sır Vereceğim’, ’Kurt Seyit ve Şura’, ’Kaçak Gelinler’ dizilerinde oynayan Demet Özdemir bir soru üzerine Arap hayranları olmaya başladığında şaşırdığını söyleyerek şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde oynarken sosyal medyadaki hesaplarımda ilk Arapça mesajı gördüğümde çok şaşırdım. Ürün reklamı, sonra başka bir şey konuşuyorlar sandım. Çoğalmaya başlayınca çok merak ettim. Bir eleştiri de olabilirdi. Artık hepsini çeviriyorum, ne yazıyorlar hepsini tek tek okuyorum. Çok güzel şeyler yazıyorlar. Bu kadar beğeneceklerini ve destekleyeceklerini beklemiyordum. Kendimi güvendim ve bunu çok daha iyi hissediyorum."

Demet Özdemir: Kıvançın kalbi çocuk gibi

Demet Öztemir, Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı yapımda olmanın kendisi için çok büyük bir şans olduğunu anlatırken, şöyle dedi:

"Kıvanç Tatlıtuğ, çok, çok iyi biri. Altın kalpli diyebilirim. Herkesle sohbet eder, herkesin halini sorar. Ekip aç mı tok mu, hepsi ile ilgilenir. Kalbi gerçekten çocuk ve enerjisi hiç düşmüyor. Çok kıymetli de bir oyuncu zaten. Bence Araplar boşu boşuna sevmiyorlar Kıvancı. Boşu boşuna bu kadar çok hayranı yok süper bence."

BAKMADAN GEÇME!