'İnsanlar boşanacağımızı düşünmekte haklı'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 12:53

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa, magazin gündeminin nabzını tutmaya devam ediyor. Demet Akalın ile Okan Kurt hakkında çıkan boşanma dedikoduları, 2. Sayfa'da ele alındı.

Haberin Devamı

Ayla Çelik'in konuk olduğu programın bugünkü bölümüne başarılı sanatçı Demet Akalın telefon ile bağlandı. “Tek kötü alışkanlığım pahalı markalar” diyen Akalın, doların yükselişini yorumladı. Akalın ayrıca evliliği ile ilgili de samimi açıklamalarda bulunarak hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Akalın, evliliği ile ilgili "Zor bir süreçten geçiyoruz kötü bir durum yok şu anda. Yaşadığımız sıkıntılı bir dönem. Instagram'da soyadımı değiştirdiğim iddiaları yalan. Evliliğimizde zor günler geçirdik. İnsanlara ne diyebilirim ki. Benim, annemin ve kızımın sağlığı önemli. Annem çok güçlü durdu. Avukatım bana 'Böyle olaylarda önce aile birliği bozulur' dedi. Biz toparladık Allah'a şükür. Bu süreçte 'dayanamıyorum' dediğim zamanlar oldu. Eşimi çok seviyorum. Onunla hiçbir iş ilişkimiz yok. Ben ona maddi anlamda yardımda bulunmadım. Ben ne yapabilirim o kadar büyük rakamlara" ifadesinde bulundu.

Haberin Devamı

 2. Sayfa hafta içi her gün saat 10.00’da teve 2’de!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!