Demet Akalın'dan 'haciz' açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalından haciz açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2017 09:43

Ünlü sanatçı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a gelen haciz kararının durdurulduğunu belirterek; “Sahte evrak olduğu için öyle bir borcumuz yok” dedi.

Haberin Devamı

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlatmıştı. Okan Kurt aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin haciz işlemleri için geçtiğimiz gün Okan Kurt’un Beykoz’daki lüks villası polis nezaretinde çilingirle açılarak haciz işlemi yapılmıştı. Demet Akalın ve Okan Kurt bu durum karşısında şok olmuştu. Konu ile ilgili bilgi veren Demet Akalın evrakların sahte olduğunu söyleyerek haciz işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı.

"Öyle bir borç yok"

Bodrum’da sahne alan Demet Akalın sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Haciz işlemleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Akalın, olaydan dolayı çok üzüldüğünü ifade etti. Evraklar sahte olduğu için icra işlemlerinin durdurulduğunu söyleyen Akalın, “Bir saat önce güzel haber geldi. Haciz kararı durduruldu. Sahte belgeyle olduğu için öyle bir borç da yok yani ama 2 gün tabii bana üzüntü oldu. Evde değildim ben olay olduğunda ama yine de çok üzüldüm. İş hayatı böyle şeyler olabilir tabii ki ama gerçekliği yok bunun. Benimle zaten alakası yok, eşimle ilgili ve gerçek belgelere dayanmayan bir durumdu” dedi.

Haberin Devamı


Haciz şokunu atlatan Demet Akalın çıktığı sahnede tatilcilere unutulmaz bir gün yaşattı. Sevilen şarkılarını hayranları ile paylaşan Akalın’ın oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Demet Akalından haciz açıklaması

SON 24 SAATTE NE OLDU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!