Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı?

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 18:57

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Boşanmalarının ardından magazinin basınında ikili hakkında 'barıştı' iddiaları yer alıyordu. Öte yandan Demet Akalın da katıldığı bir televizyon programında eski eşi Okan Kurt ile yeniden barışabileceklerinin sinyalini vermişti. Peki, Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı? İşte, ilk açıklama...

Haberin Devamı

Demet Akalın ve Okan Kurt ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Okan Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip haciz işlemi başlatmıştı. Olayların ardından Demet Akalın, Okan Kurt'tan boşanma kararı almıştı. Bir süre "Okan'a çok sinirliydim" diyen Akalın, 2. Sayfa programında 'Okan Bey'i özlediniz mi?' sorusuna 'Özledim teninin kokusunu özledim… İnsan zaman zaman özlüyor ya, özlenmiyor diye bir şey yok.' cevabını vermişti.

Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk olan Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ile yeniden barışabileceklerinin sinyalini vermişti. Çift bu hafta sonu kızları Hira ile Polonezköy'e gitti. Çiftin barıştıkları iddia edildi.

Çift bugün kızları Hira Kurt ile Polonezköy'e gitti. Aralarındaki buzları eriten ikili barış sinyali verdi. Okan Kurt ve Demet Akalın’ın fotoğraflarını görenler 'Demet, Okan'ı affetti' yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Nezaketimden fotoğraf çektiriyorum. Sanki senin üzerine vazife, fotoğraflarımı atak akıllı! Hira için haftada bir görüşüyorum, çok meraklı olmayın ve kendinizi bu kadar zeki zannetmeyin! Ayıptır..!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!