Çocuklara yıldızlardan masallar

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara yıldızlardan masallar
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 14:04

Medya, sinema ve sanat dünyasının ünlüleri , “Koruncuk Vakfı” yararına anlamlı bir projede buluştu.

Haberin Devamı

Her çocuğun şefkat, sevgi, oyun, eğlence olanaklarından yararlanarak çağdaş eğitim alma ve yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyen “Türkiye Korunma İhtiyacındaki Çocuklar Vakfı” yararına, ‘Yıldızlardan Masallar’ projesinin lansmanıgeçtiğimiz gün Akatlar Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Aydan Şener, Arda Aydın, Ayşe Kucuroğlu, Buse Terim, Burcu Kara, Barış Özcan, Bay J, Blogger Elif Doğan, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Çetin Altay, DoğaRutkay, Deniz Özerman, Elif Güvendik, Erdem Yener, Efe Aydın, Fikret Dedeoğlu,
Geveze, Gökhan Türkmen, Gülin İyigün, Hakan Gerçek , İpek Tanrıyar, Kalust Şalcıoğlu, Ruhi Çenet, Sermiyan Midyat, Sema Öztürk, Suna Akyıldız, Tanem Sivar, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı, Mustafa Üstündağ, Blogger Melinasmom, Merve Özkaynak, Nuri Harun Ateş, Oylum Talu, Orkun Işıtmak, Vatan Şaşmaz, Yılmaz Sütçü, Yeliz Güler, Yeliz Doğramacılar Arman ve daha bir çok yıldız isim bu proje için bir araya geldiler. 

Çocuklara yıldızlardan masallar


Haberin Devamı

Projede yer alan ünlüler, Youtube' ta masalları korunma ihtiyacındaki çocuklar için anlattılar. Ünlü isimler, dünya masallarını, anonim mirasımız olan ninnileri ve Türk Masallarını da bu kanalda kendi yorumları ile çocuklara bir kez daha sevdirmek için bu projede yer aldıklarını söylediler.

Televizyon dünyasının sevilen sunucusu Elif Güvendik’in sunumunu üstlendiği lansmanın proje koordinatörü Deniz Şen yaptığı konuşmada ‘Amacım, sürekli gelişen dijital dünyanın gücünü kullanarak, çocuklar için sürdürülebilir bir gelir kaynağı oluşturmaktır. Çocuklar için hep beraber bir nevi digital kumbara oluşturmuş olduk. Youtube’taki kanalımızdan masallar dinlendikçe artan gelirler, Koruncuk Vakfındaki çocuklarımıza gidecek. Dolayısıyla her tıklama, beğeni , paylaşım ve abone artışıyla günden güne büyüyerek çocukların hayallerini besleyen güzel bir kanal haline geleceğini düşünüyoruz. Bu güzel ve anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum ‘ diyerek duygularını ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!