Cenk Eren: "Söylediklerimin dozunu kaçırdım"

Güncelleme Tarihi:

Cenk Eren: Söylediklerimin dozunu kaçırdım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 15:36

Nazlı Ilıcak, “Pazar Gezmesi” programının yeni sezon ilk yayınında Cenk Eren’i ağırladı. Ünlü şarkıcı, programda uzun yıllar birlikte sahneye çıktığı Nükhet Duru ile neden küstüklerini anlattı.

Haberin Devamı

Nazlı Ilıcak’ın sunduğu sohbet programı “Pazar Gezmesi” yeni sezonu bugün açıyor. Programın yeni sezondaki ilk konuğu Cenk Eren oldu. Nazlı Ilıcak’ı Cihangir’deki evinde ağırlayan ünlü şarkıcı, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Cenk Eren: Söylediklerimin dozunu kaçırdım


UZUN SÜRE KIRGIN KALDIK AMA ŞİMDİ BARIŞTIK

“Nükhet, bu piyasadaki en iyi yorumculardan biridir. 6 yıl, her yerde beraber çalıştık” diye konuşan ünlü şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: “İnsan sevdiğine sitem eder ya, ben sitemimi direkt Nükhet’e etmiş olsaydım sorun olmayabilirdi. Fakat belki cahillik, belki gençlik ne derseniz deyin… Nükhet’e sitemimi basın aracılığıyla dile getirdim. Söylediklerimde haklıyım ama söyleyiş şeklim yanlıştı. Ben o sıra biraz dozunu kaçırdım. Ben o dozda Nükhet’e telefon açıp söylesem, bunu tolere eder. Bunun üzerine uzun bir süre Nükhet ile kırgın kaldık. Ama sonra ben kimse ile küs kalmak istemediğimi düşündüm. Nükhet bir ameliyat geçirmişti, hemen ziyaretine gittim. Nükhet’i göremedim ama bana ertesi gün telefon açtı ve barıştık.”

Haberin Devamı

Cenk Eren: Söylediklerimin dozunu kaçırdım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!