Canlı yayında seslendi... Sevda Demirel ve Hande Ataizi arasında neler olmuştu?

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında seslendi... Sevda Demirel ve Hande Ataizi arasında neler olmuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 11:35

Uzun süredir sessiz bir hayat süren Sevda Demirel, 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. Hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sevda Demirel, yıllardır küs olduğu Hande Ataizi’ne ‘gel barışalım’ çağrısında bulundu. Peki, Sevda Demirel ve Hande Ataizi neden küsmüştü?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Sevda Demirel, yıllardır küs olduğu Hande Ataizi'ne şu sözlerle seslendi:

Tokat olayı artık bitsin istiyorum. Ben Hande’ye barış mesajları da yolladım, ölümlü dünya sonuçta. O tokatın ardından 20 yıl geçti. Aslında biz ikimiz çok iyi partner olabilirdik.

Hande’ciğim 20 sene geçti. Zannediyorum çok olgunlaştık artık. Kocaman hanımlar olduk. Seni üzmek, canını acıtmak hiç istemezdim. Biliyorum sen de o sözcükleri bana kullanmak istemezdin. Bence ikimiz de o görüntülerden hiç memnun değiliz, o görüntüler ikimizi de çok zedeledi.

NEDEN KÜSMÜŞLERDİ

Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasındaki husumet yıllar önce bir programda başlamıştı. Sevda Demirel, Hande Ataizi'ye tokat atmıştı.
Cem Davran Hande Ataizi'ne imalı bir şekilde "çok sevdiğin bir arkadaşın konuğumuz" dediğinde Hande Ataizi'nin yüzü buruşmuştu.

BAKMADAN GEÇME!