Candice Swanepoel’den bebek müjdesi!

Güncelleme Tarihi:

Candice Swanepoel’den bebek müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 14:53

Victoria's Secret meleği Candice Swanepoel’den müjdeli bir haber geldi. Candice Swanepoel’in bebek müjdesi iddiaları konuşulmaya başladı. Peki; Candice Swanepoel hamile mi? işte detaylar…

Haberin Devamı

İddialara göre Güney Afrikalı model Victoria's Secret meleği Candice Swanepoel ve nişanlısı Hermann Nicoli bebek heyecanı yaşıyor. Çifte yakın bir kaynak “Çok mutlular” açıklaması yaparken, ikilinin önümüzdeki yazı New York’ta geçireceği öğrenildi. Çift, 10 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz ağustos ayında nişanlanmıştı.

Candice Swanepoel’den bebek müjdesi

Candice Swanepoel kimdir?

Candice Susan Swanepoel, 20 Ekim 1988 yılında dünyaya geldi. Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal ilinin Mooi River kasabasında Hollanda kökenli Afrikaner bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Candice Swanepoel, 15 yaşındayken Durban'daki bir bit pazarında keşfedildi. 16 yaşına geldiğinde bir günlük çalışmadan 5.000 avro kazanır oldu. Ekim 2005'te Vogue dergisinin Yunanistan sürümüne kapak oldu. Modellik kariyerinde hızla yükselen Candice Swanepoel, pek çok reklamda ve moda çekiminde modellik yaptı. 2007 ve 2008 yıllarında Victoria's Secret moda şovlarında podyuma çıkan model, diğer birçok moda şovunda da görev yaptı. 2013 yılında Victoria's Secret Fantasy Bra'yı taşıdı. Zeki Triko 2010 yaz mayo kataloğu çekimlerinde de modellik yapmıştır. Türkiye'de bir gazlı içecek reklamında oynamıştır.

BAKMADAN GEÇME!