Çağrı Terlemez kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Çağrı Terlemez kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2018 13:31

Çağrı Terlemez, Ece Seçkin'le nişanlanmasının ardından merakla araştırılan isim oldu. Türk Hava Yolları'nın pilotları arasında yer alan Çağrı Terlemez, uzun süredir devam ettirdiği birlikteliğin ardından Ece Seçkin'le evlilik yolunda ilk adımı attı. Peki, Ece Seçkin'in nişanlısı Çağrı Terlemez kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Çağrı Terlemez, Sinop'ta dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Türk Hava Yolları'nda pilot olarak göreve başlayan Çağrı Terlemez, Eylül ayında ünlü popçu Ece Seçkin ile nişanlanmıştır. Çağrı Terlemez Türk Hava Yolları'nda A320 uçuşlarını gerçekleştirmektedir.

Ece Seçkin, Çağrı Terlemez'le tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı;
 
Nişanlım bir pilot. Çağrı ile uçakta tanıştık. O da yolcuydu. Son dakika bindi uçağa. Onu gördüğüm an, “Ben bu adamla evleneceğim” dedim. Onu önceden tanıyor gibiydim. Sanki beynimde bir şey hazırmış ve onu bekliyormuş gibiydim. Çağrı’nın yanında ekibimden biri oturuyordu. Uçak yerdeyken mesaj attım, “Hemen yanında oturan adamla tanış ve beni tanıştır. Onunla evleneceğim” diye.

Arkadaşımla telefon alışverişi yapmışlar. Ertesi gün arkadaşımı arayıp bana el yapımı bir hediye yaptırdığını söylemiş. Ardından WhatsApp üzerinden yazıştık. Liseli âşıklar gibiydik.

Yaşadığımız, aşkın da ötesinde; arkadaşlık, abi-kardeşlik, her şey var ilişkimizde. Bu yüzden onu sadece eşim ya da sevgilim diye adlandırmak aramızdaki şeyi küçümsemek gibi geliyor.

BAKMADAN GEÇME!