Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:44

Medcezir filmi ile yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy’un ekranlara tekrar dönmeye hazırlandığı yeni dizisinden bölüm başına alacağı para dudak uçuklattı. Peki; Çağatay Ulusoy yeni dizisinden aylık ne kadar kazanacak? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Medcezir dizisinde rol aldığı Serenay Sarıkaya ile aynı zamanda büyük aşk yaşayan Çağatay Ulusoy aşk bitince kendini işe verdi. Bir süredir yüzünü dinlendiren Çağatay Ulusoy yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Medcezir dizisinde rol aldığı Serenay Sarıkaya ile aynı zamanda büyük aşk yaşayan Çağatay Ulusoy aşk bitince kendini işe verdi. Bir süredir yüzünü dinlendiren Çağatay Ulusoy yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor ama bu kez oldukça yüklü bir para karşılığı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği dizi Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde ise Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon’ın bulunduğu ‘Köstebek’ filminden esinlenecek olan yapım için oyuncu arayışları devam ediyor.

Aylık 200 Bin TL!

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy’un yeni diziden bölüm başı 50 bin TL, aylık 200 bin TL kazanacağı iddia edildi. Ulusoy en son ‘Delibal’ filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmış daha sonra dil eğitimi için Amerika’nın yolunu tutmuştu.

Kaprisleri ile gündem oluşturdu!

En son Medcezir dizisinde karşımıza gelen Çağatay Ulusoy hakkında şok bir iddia gündeme geldi. Yeni projesi için çalışmalara başlayan Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz günlerde herkesi şoke eden bir olaya imza attı.

Herkesin severek izlediği isimlerden biri olan Çağatay Ulusoy, Medcezir dizisinden ayrıldıktan sonra yeni bir proje için düğmeye bastı. Uzun zamandır ekranlara gelmeyi heyecanla bekleyen Çağatay Ulusoy’un yeni projesinde çalışmak istediği isimleri kendisinin belirlediği iddia edildi. Ortaya atılan iddialara göre uzun zamandır yeni proje üzerinde çalışan Çağatay Ulusoy, çekimler için dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş’ı istedi.

Kim Kardashian, Katy Perry gibi ünlü isimlerle çalışan Mert Alaş, herkesin bir zamanlar en fazla konuştuğu isim olmuştu. Yaşadığı hayat ile de herkesin dikkatini çeken Mert Alaş, bu durumun ardından herkesi şaşırtan bir karar almış ve yurtdışına taşınmıştı.

Ünlü isimlerin çekimlerinde bulunan Mert Alaş ile çalışmak isteyen Çağatay Ulusoy ise bu konuda yapım şirketine çok büyük baskıda bulundu. Reklam projesinde yer alan Çağatay Ulusoy’un bu reklam için 1 milyon 800 bin liraya anlaştığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Kriz daha da büyüyecek!

Çağatay Ulusoy’un Mert Alaş’ı istemesinin ardından ise olayların boyutları değişti. Sevilen fotoğrafçı ile anlaşma sağlanamaması Çağatay Ulusoy’u çıldırdıttı. Seti birbirine katan Çağatay Ulusoy’u set çalışanları zor sakinleştirdi.

Mutlaka Mert Alaş ile çalışmak istediğini ifade eden Çağatay Ulusoy, başka birine poz veremeyeceğini kendisinin de çekimlerin düzgün olmasını istediğini ve bu sebepten dolayı da güvenebileceği tek kişinin Mert Alaş olduğunu ifade etti. Çağatay Ulusoy’un bu ısrarlarının ardından Mert Alaş ile yeniden masaya oturuldu. Fakat konu ile alakalı anlaşmanın sağlanıp sağlanamadığı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!