Büyük bir yolculuğun başlangıcı

Güncelleme Tarihi:

Büyük bir yolculuğun başlangıcı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 19:35

Türkiye’nin internet televizyonu BluTV’nin merakla beklenen ilk yerli online dizisi “Masum”un galası, BluTV’nin 1’inci yaş gününde Trump Towers Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı.

Haberin Devamı

Önceki akşam gerçekleştirilen galaya Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan TV yöneticileri, dizi oyuncuları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Uzatılan mikrofonlara Aydın Doğan Yalçındağ ile birlikte konuşan Aydın Doğan, “Bu kutlama benim en mutlu günüm. Daha da büyük başarıları birlikte kutlayacağız, Doğan’a güvenim tam” dedi.

Büyük bir yolculuğun başlangıcı

BluTV kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ- Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan

ÖNEMLİ BİR DEĞER
Gece, BluTV kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ’ın konuşmasıyla başladı.
Yalçındağ, medya sektörünün son yıllarda büyük bir değişim içinden geçtiğine değinerek, milyonlarca kişinin her akşam Kanal D’nin web sitesinden dizi izlediğini, bu yeni kitlenin taleplerini karşılamak ve bu değişime ayak uydurabilmek için BluTV’yi kurduklarını açıkladı.
Geçen seneyi kullanıcıları anlamak ve isteklerini doğru konumlamakla geçirdiğini belirten Yalçındağ, şöyle konuştu: “Grup olarak medya sektöründeki öncü pozisyonumuzla bu işi en iyi yapabilecek bilgi, tecrübe ve fırsat elimizin altındaydı. Kanal D, D-Smart, D Yapım sinerjisi ile grubun geleceğine önemli bir değer katmanın mutluluğu içindeyiz.”

Haberin Devamı

Büyük bir yolculuğun başlangıcı

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan-Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ

BLU TV’NİN İLK YERLİ DİZİSİ
Aydın Doğan Yalçındağ, konuşmasının devamında “Masum” dizisi hakkında bilgi verdi: “Masum, bizim için önemli bir proje. Süresi 60 dakika. Kullanıcı istediğini seyretmekte özgür. Yapımcıların daha geniş bir kitleye hitap edebilme endişesinden sıyrıldığı bir dünyada dizilerin kalitesi de çok daha yüksek oluyor. İşte Masum’un ve BluTV’nin gücü de tam olarak buradan doğuyor aslında.”

Büyük bir yolculuğun başlangıcı

Haberin Devamı

Hüsamettin Özkan-Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin
Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın da her zaman yanında olduğunu dile getiren Yalçındağ, sözlerini “Masum, umarım hem sektör hem de izleyicinin çok seveceği büyük bir yolculuğun başlangıcı olur” diyerek sonlandırdı.

Büyük bir yolculuğun başlangıcı


Reklamsız binlerce içerik

BluTV, her ay en az 30 yeni film ve dizinin gösterime girdiği bir dijital televizyondur. BluTV kullanıcıları bilgisayar, IOS ve Android uygulamalar, Smart TV ve Apple TV gibi büyük ekran servisleri üzerinden reklamsız olarak binlerce içerik seyredebilir. Çağımızın yeni trendlerini Türk izleyicisinin zevkine göre sunan BluTV’de kullanıcılar istedikleri zaman üyeliklerini kolaylıkla sonlandırabilir.

Büyük bir yolculuğun başlangıcı


Haberin Devamı

Büyük gün 27 Ocak

Masum”un hem proje tasarımında hem de senaryosunda imzası olan Berkun Oya’nın yaptığı kısa konuşmadan sonra izlemeye geçildi. 60’ar dakikalık ilk iki bölümün yayınlandığı gösterim sonrası salondan çıkan davetliler, “Masum”un başarılı bir proje olduğunu dile getirdi. “Masum”, 27 Ocak’ta BluTV kullanıcılarıyla buluşacak.

Büyük bir yolculuğun başlangıcı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!